O modifikacích v konzolových verzích Farming Simulatoru 17
Farming Simulator 17 Novinka O modifikacích v konzolových verzích Farming Simulatoru 17

O modifikacích v konzolových verzích Farming Simulatoru 17

Michal Burian

Michal Burian

2

Schvalování od vývojářů, aby na konzolových nedocházelo k problémům + sběratelská edice.

Reklama

Modifikace byly až doposud exkluzivně pro PC verze Farming Simulatoru. Vývojáři si jsou vědomi toho, že kolem této série se vytvořila silná komunita, která do každého dílu přidávala spoustu nového obsahu, včetně nových strojů, map, zvířat, plodin, herních mechanismů a mnoho dalších věcí. Není tak divu, že modifikace budou podporovat i PlayStation 4 a Xbox One verze Farming Simulatoru 17.

„PC komunita vždy prokazovala značnou dávku kreativity a obrovské nasazení, když do hry Farming Simulator přidávala kvalitní obsah," vysvětluje Thomas Frey z GIANTS Software. „Letos díky podpoře ze strany společností Sony a Microsoft budeme schopní nabídnout hráčům výběr z těch nejlepších modifikací vytvořených PC komunitou a převést je na konzole. Tyto modifikace před vydáním interně zkontrolujeme, abychom se postarali o to, že splňují všechny nezbytné konzolové požadavky. Pakliže PC hráči těží z větší nabídky modifikací, konzoloví hráči si budou moct průběžně užívat nové modifikace, které budeme pravidelně vydávat zdarma. Tyto modifikace zaručí optimální a čerstvý herní zážitek pro všechny hráče Farming Simulator 17."

GIANTS Software usilují o to, aby byly bezplatné modifikace dostupné na PC i konzole již v den vydání, takže si je hráči budou moct stáhnout už 25. října.

Krom zprávy o modifikacích byl odhalen obsah sběratelské edice pro PC hráče. V té se krom základní hry, plakátu, manuálu a tištěné příručky, které najdete ve standardní edici hry na PC, nachází další bonusový obsah. A tím je: tištěná mapa kláves, bonusové DVD s vhledem do hry, samolepky těch největších značek, klíčenka, 5 pohlednic a miniaturní traktor s čelním nakladačem. Pro více informací se můžete podívat na záznamovou kartu hry.

Dále si můžeme připomenout nedávné video. To představuje nový způsob, jak rychle převážet velké množství dřeva a obilí po novém obrovském prostředí: řiditelné vlaky. Na videu je možné se podívat na dvě železniční linky, kterých lze využívat v Goldcrest Valley. Na těchto tratích bude možné vlaky řídit ručně.

Na mapě se vyskytuje několik oblastí. Obě tratě se sbíhají ve středu hratelné oblasti, kde bude možné překládat zboží z jednoho vlaku na druhý. Například bude třeba převézt dřevo přes půl mapy, naložit jej na druhou trať a pak ho dovézt na druhou půlku na Santonovu pilu, kde ho lze seštěpkovat a prodat.

Farming Simulator 17 vyjde 25. října na PlayStation 4, Xbox One v originální anglické verzi a na PC v profesionální české lokalizaci. Všechny tři verze, včetně sběratelské edice, předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk, kde navíc dostanete mapu a puzzle.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama