O nových plodinách a zvířatech ve Farming Simulatoru 17
Farming Simulator 17 Novinka O nových plodinách a zvířatech ve Farming Simulatoru 17

O nových plodinách a zvířatech ve Farming Simulatoru 17

Michal Burian

Michal Burian

11

Slunečnice, sójové boby, prasata a další novinky v oblíbené sérii zemědělského simulátoru.

Reklama

Nový díl z oblíbené série Farming Simulator to letos nebude mít tak jednoduché, konkurovat mu chce Farm Expert 2017, který dorazí na pulty obchodů v září za lidových 399 Kč, a zapomenout nemůžeme ani na zajímavě vyhlížející Cattle and Crops, který chce být nefalšovaným zemědělským simulátorem, a potom také na Pure Farming 17.

Komunita Farming Simulator si často stěžuje, že vývojáři ze studia GIANTS Software vydají pouze poloviční hru, kterou poté modifikace od hráčů promění v plnohodnotný zemědělský zážitek. Zmínit zde můžeme velmi kvalitní a rozsáhlé mapy, detailně zpracované stroje a v neposlední řadě i přidání nových plodin. Není tak divu, že tyhle novinky se mnohdy objeví v dalším díle Farming Simulatoru. To je případ i letošního titulu s číslovkou sedmnáct.

Ve Farming Simulatoru 17 budete moci oficiálně pěstovat a prodávat slunečnice, které promluví do atmosféry na vašich polích, a sójové boby (kvůli velké poptávce u hráčů z USA). Potom tu máme topoly, které budete vysazovat a kácet ve svých lesích. Z topolu získáte velké množství dřevěné štěpky. Závěrem ještě autoři odhalili ředkev olejnou. Tuto plodinu necháte na svém poli vyrůst a poté ji nebudete sklízen, nýbrž kultivátorem ji zničíte a tím zeleně pohnojíte své pole. Tento alternativní způsob hnojení zvýší výnos z pole o 30 procent.

Jako další nám jsou představena zvířata pro chov, přepravu a prodej. Zvířata jsou vhodnou alternativou ve Farming Simulatoru 17, když si chcete odpočinout od sklizně plodin. V nejnovějším díle budete moci chovat krávy, ovce, slepice a poprvé v sérii prasata.

Ve Farming Simulatoru 17 se mění jedna důležitá věc. Zapomeňte na to, že někde v nabídce kliknete na koupi zvířat a ty se vám následně objeví na farmě. V sedmnáctce musíte buď vlastnit speciální vlek, případně zaplatit prodejci další peníze a on vám zvířata na farmu doveze. Jinak je to stále stejné, o svá zvířata se musíte řádně starat, krmit je a kydat jim. Krávy vám budou každý den dávat mléko, které se bude automaticky odvážet do mlékárny, zatímco vlnu z ovcí budete muset na paletách doručit na speciální prodejní místo.

Na začátku hry budete vlastnit několik slepic. Jde o nejjednodušší zvířata ve Farming Simulatoru 17. Budou vám snášet vajíčka, která budete sbírat a poté prodávat ve vybraných domácnostech ve městě.

Teď už k prasatům. Abyste maximalizovali své zisky z prodeje prasat, budete je muset krmit vyváženou stravou. Ta je z 50 procent složena z kukuřice, 25 procent tvoří obolí (pšenice nebo ječmen), 20 procent bílkoviny (řepka, slunečnice nebo sójové boby) a 5 procent brambory nebo cukrová řepa. Pokud nebudete mít dostatek zásob, můžete vyváženou stravu pro prasata koupit v místním obchodě, nezapomeňte ale, že pytle budete muset dopravit na svou farmu.

Farming Simulator 17 vyjde 25. října 2016 na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Všechny tři verze budou podporovat modifikace, bohužel v češtině bude hra pouze na počítačích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama