O víkendu si lze zdarma zkusit DLC Bespin pro Star Wars: Battlefront
Star Wars: Battlefront Novinka O víkendu si lze zdarma zkusit DLC Bespin pro Star Wars: Battlefront

O víkendu si lze zdarma zkusit DLC Bespin pro Star Wars: Battlefront

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3

Čas na vyzkoušení máte do pondělního rána, další a mnohem delší trial začne v polovině září.

Reklama

V minulosti si mohl každý majitel Battlefrontu v časově omezených trialech zkusit první DLC s názvem Outer Rim. Nyní je řada na druhém přídavku. Jestli tedy nevlastníte Bespin a chtěli byste si ho zkusit, máte na to čas ode dneška do pondělí 10:00 našeho času.

Podobně jako v případě Outer Rimu, i v trialu Bespinu si po vytyčenou dobu můžete bez omezení vyzkoušet nové mapy, postavy Landa Calrissiana a Dengara, herní mód Sabotage a řízení oblačeného vozidla. Zbraně a Star karty jsou však stále přístupné jen těm, kteří vlastní Season Pass nebo si zakoupili samotné DLC.

Nevím jak na ostatních platformách, ale na PC už trial běží. A jestli ho náhodou prošvihnete, budete mít ještě jednu možnost. Další zkušební období Bespinu odstartuje 12. září a potrvá do 18. září. Nyní tedy máte na vyzkoušení jen víkend, v září to bude skoro celý týden.

A aby bylo jasno, pro možnost vyzkoušení samozřejmě musíte vlastit samotnou hru a konzolisté musí mít i zlaté členství Xbox Live nebo účet PlayStation Plus.

„Prozkoumejte Oblačné město v rámci víkendového bezplatného přístupu. Navštivte kultovní místa známá z filmu včetně plošin, mostů či nezapomenutelných bílých chodeb Správcova paláce nebo temné průmyslové uličky karbonových mrazicích komor. Dokonce se můžete proletět v oblačném vozidle.”

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama