Objevte bazarové hry na Xzone
Novinka Objevte bazarové hry na Xzone

Objevte bazarové hry na Xzone

Redakce

Redakce

Tituly pro PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama

Znáte to. Ne vždy se chce člověku utrácet za úplně novou hru, když si není jistý, jestli ho bude bavit. Nebo jestli za ty peníze vydrží dost dlouho. Nebo jestli to žena dovolí... důvodů se najde spousta. V těchto případech se proto vyplatí sáhnout po bazarové hře za menší peníz.

Oblíbený herní obchod Xzone.cz nedávno rozšířil svoji nabídku právě o bazarové kousky na PS4 a Xbox One. Vzhledem k letitým zkušenostem se v Xzone nemusíte bát o stav disku a krabičky, jako v anonymních aukcích nebo pochybných bazarech. Všechny použité hry jsou vykupované jen v perfektním stavu a neponičené krabičce z české distribuce.

Momentálně v nabídce najdete takové kousky jako Mass Effect: Andromeda za 899 Kč, náročné sci-fi "Souls like" RPG The Surge za 899 Kč nebo aktuální Tekken 7 za 1199 Kč. Mrkněte na všechny bazarové hry na PS4 nebo na Xbox One.

Leží vám doma spousta dohraný her a akorát z nich utíráte prach? Stavte se na jakoukoliv Xzone prodejnu a za dobrý peníz své hry prodejte. Vykupují hry na PS4, Xbox One nebo Switch. Obzvlášť se vyplatí vykoupení hry v Xzone kreditech, kde většinou dostanete ještě 10% navrch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama