Obnažená démonka láká na spin-off Agony s názvem Succubus
Novinka Obnažená démonka láká na spin-off Agony s názvem Succubus

Obnažená démonka láká na spin-off Agony s názvem Succubus

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy Windows PC

Má vlastní účet na Twitteru pro dospělé.

Reklama

Okolo hororu Agony se točí dost kontroverze. Další vlnu chtějí vývojáři z polského studia Madmind spustit se spin-offem Succubus, ve kterém budeme hrát za chlípnou a obsaženou démonku. Dnešní trailer láká na speciální účet na Twitteru pro dospělé, kde démonka jménem Vydija zveřejňuje své selfie.

Hra byla oznámena již koncem roku 2018 a má přinést intenzivní a brutální akci s použitím různých zbraní, brnění a pyrokineze. Dále rozsáhlý strom dovedností, bohatý a rozmanitý pekelný svět, spoustu krve a samozřejmě i boj s bossem. Sukuba se bude chtít pomstít za každých okolností.

„Po zmizení legitimních vládců pekla se novým králem stal Nimrod. Spolu se svou démonickou kněží královnou se mu podařilo ovládnout chaos. Sukuba ale nebyla se svým novým životem spokojena, vybrala si život v divočině, aby mohla uspokojit své chutě a původní instinkty, způsobovat bolest a ubližovat všem, které na své cestě potká. Jednoho dne narazí na mocného Bafometa, který se svou armádou získá duši Nimroda a smilnou démonku uvězní a zmrzačí,“ dočteme se v popisu. To je dostatečný důvod k tomu, aby se démonická kněžka všem pomstila, ne? Prý se staneme největší hrůzou v tomhle brutálním světem. Budeme soudcem i katem a bojovat proti ztraceným duším i démonům.

Titul Succubus v současné době nemá stanovené datum vydání. Víme, že dorazí na Steam. Na konzolích by asi taková hra neprošla, stejně jako necenzurovaná verze Agony

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama