Vyzkoušejte prolog ke hře Succubus
Novinka Vyzkoušejte prolog ke hře Succubus

Vyzkoušejte prolog ke hře Succubus

Ondřej Partl

Ondřej Partl

18
Platformy Windows PC

Tvůrci Agony se snaží napravit svou pošramocenou reputaci.

Reklama

V roce 2018 vyšel drsný survival horor Agony, který se odehrával v pekle a nabízel různé nepěkné výjevy. Tyto výjevy však byly to jediné, co finální produkt naservíroval v pozitivním slova smyslu (a to až později v necenzurované verzi), kdy po hratelnostní stránce se jednalo o neskutečnou nudu.

Nyní však Madmind Studio přichází se svým druhým pekelným projektem, kterým je hra Succubus. V té se ujmete role démonické Vydijy (ta byla součástí příběhu Agony), která se po zmizení ostatních vládců pekla stane jeho královnou, jenž je ovšem po čase chycena armádou Baphometa, chystajícího převrat. Vám se však podaří uniknout, čímž začíná krvavá cesta za pomstou.

Plná hra pak sice stále nemá uvedené datum vydání, nicméně již nyní si můžete vyzkoušet speciální prolog, který je k dispozice všem zcela zdarma k vyzkoušení na Steamu.

Tato ochutnávka nabízí dvě úrovně ze samotné hry a speciální hodnocenou arénu s globálními žebříčky. Mimo to taktéž dává první praktický pohled na samotný svět, obchody s výbavou, bestiář či různé nepřátele.

Prozatím to pak vypadá, že si autoři onu pošramocenou reputaci skutečně opraví, jelikož demo má na Steamu 89% kladných recenzí a hráče to evidentně docela baví.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama