Oznámen spin-off Agony. Staneme se smilnou démonickou kněžkou
Novinka Oznámen spin-off Agony. Staneme se smilnou démonickou kněžkou

Oznámen spin-off Agony. Staneme se smilnou démonickou kněžkou

Michal Burian

Michal Burian

8
Platformy Windows PC

Přichází Sukuba.

Reklama

Ještě jednou se podíváme do pekla. Polské studio Madmind si po nepovedeném Agony spravilo malinko reputaci, když zveřejnilo necenzurovanou verzi pojmenovanou Agony Unrated, ale ani ta bohužel není bezchybná. Přesto chtějí využít vytvořený svět z Agony a připravují spin-off Succubus. V něm se z týrané duše staneme démonickou kněžkou, která se za pomoci svých jedinečných schopností pomstí nepřátelům.

Tvůrci slibují intenzivní a brutální akci s použitím různých zbraní, brnění a pyrokinez. Dále rozsáhlý strom dovedností, bohatý a rozmanitý pekelný svět, spoustu krve a samozřejmě i boj s bossem. Sukuba se bude chtít pomstít za každých okolností.

„Po zmizení legitimních vládců pekla se novým králem stal Nimrod. Spolu se svou démonickou kněží královnou se mu podařilo ovládnout chaos. Sukuba ale nebyla se svým novým životem spokojena, vybrala si život v divočině, aby mohla uspokojit své chutě a původní instinkty, způsobovat bolest a ubližovat všem, které na své cestě potká. Jednoho dne narazí na mocného Bafometa, který se svou armádou získá duši Nimroda a smilnou démonku uvězní a zmrzačí,“ dočteme se v popisu. To je dostatečný důvod k tomu, aby se démonická kněžka všem pomstila, ne? Prý se staneme největší hrůzou v tomhle brutálním světem. Budeme soudcem i katem a bojovat proti ztraceným duším i démonům.

Titul Succubus v současné době nemá stanovené datum vydání. Víme, že dorazí na Steam.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama