Obrázek lákající na nové Need for Speed poodkrývá možná tajemství
Need for Speed Novinka Obrázek lákající na nové Need for Speed poodkrývá možná tajemství

Obrázek lákající na nové Need for Speed poodkrývá možná tajemství

Jan Kalný

Jan Kalný

25

Celý obrázek je skoro černý. Jen lehce je vidět něco v pozadí. Komunita v akci plus tajemný obrázek, rovná se odkrytá tajemství. Respektive <strong>možný návrat Undergroundu</strong>.

Reklama

EA, a vlastně každý velký vydavatel, si potrpí na tajemství a lákání (tedy týrání) fanoušků na nové hry. Dokazuje to i jeden z obrázků lákající na oznámení Need for Speed, které proběhne již 21. května. Celý obrázek je velmi tmavý a jasně jde vidět jenom text. Pokud jste ale zvlášť všímaví, uvidíte v té černotě dvě auta. Což zrovna moc neodhalí, když je to závodní hra.

Komunita tedy obrázek vzala a zesvětlila. A pokud si dobře pamatujete na předchozí díly NFS, určitě vám budou obě auta, pozadí a všechno ostatní připomínat jeden konkrétní díl více než ty ostatní. Víte který… Takový ten v noci? S úžasným tuningem aut, svérázným soundtrackem a skvělým driftováním?

Ještě by to nemuselo nic znamenat. Konec konců jsou to prostě auta a může vám to připomínat jakýkoliv jiný díl. Lidé se ale nevzdávají a jeden fanoušek vyhrabal privátní informace o jednom ze zaměstnanců. Ten má u sebe uvedeno, že pracoval na Need for Speed: Underground. Jenže jeho jméno není uvedeno v titulkách pro ani jeden díl Undergroundu a byl zaměstnaný teprve od roku 2007 (Underground 2 vyšlo o tři roky dříve). S jistotou nemůžeme do odhalení nic říct, ale optimismus a důvěra v docela solidně vypadající důkazy ještě nikoho nezabily. Co myslíte, skutečně se blíží comeback jednoho z nejlepších dílů Need for Speed?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama