Obrázky z Shin Megami Tensei III: Nocturne HD a vydání Guilty Gear: Strive na PS5
Novinka Obrázky z Shin Megami Tensei III: Nocturne HD a vydání Guilty Gear: Strive na PS5

Obrázky z Shin Megami Tensei III: Nocturne HD a vydání Guilty Gear: Strive na PS5

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 5 Windows PC Apple iOS Android Android

Dále rozšíření pro Fairy Tail, Bleach: Brave Souls, Higurashi When They Cry a také Atelier Ryza 2.

Reklama

Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster

Atlus vydal novou sadu více než 50 screenshotů ze hry Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster.

Remaster začíná úplně stejně jako původní verze hry, tedy cestou obyčejného středoškoláka za svými přáteli, aby mohli společně navštívit svého nemocného učitele v lékařském centru v Šindžuku. Cestou metrem ale usne a má zvláštní sen. Zdá se mu, že svět tak jak jej známe, brzy skončí...

Po příjezdu do nemocnice najde pouze své přátele, jinak je úplně opuštěná. Po prohledání budovy najde člověka, který přesně popisuje to, co viděl ve svém snu. Vyděšený pak narazí na podivnou starou ženu s dítětem. Mladík najde svého učitele, jen proto aby se stal svědkem zničení Tokia. Pak upadne do bezvědomí a v tomto stavu opět spatří dítě, které mu dá klíč k přežití - Magatamu.

Po probuzení procitá jako démon a zjišťuje, že se celý svět změnil a Země je vypadá jako by byla celá "naruby". Již to není Země ale svět Vortex. Náš hlavní hrdina je teď schopný spatřit duše mrtvých a démonů, kteří žijí z Megatsuhi, elementu života. Přestože získal díky přeměně v démona úžasné schopnosti, tak si uvědomuje, že aby přežil, musí najmout ostatní démony a bojovat společně bok po boku.

Hra nabídne Press Turn bitevní systém, na kterém je postavena Persona 5, můžeme jej brát jako základní bitevní systém ve všech titulech od Atlusu. Klíčovou vlastností bitev je jednoduchá schopnost využít slabosti nepřítele. Ale to co platí pro nepřítele, platí i pro vás.

vydání Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remasteru je v Japonsku naplánováno pro PlayStation 4 a Switch na 29. října a vy zbytku světa na začátek roku 2021.


Guilty Gear: Strive

Vývojáři z Arc System Works oznámili vydání bojovky Guilty Gear: Strive pro PlayStation 5 a přes Steam pro PC. Tyo dvě verze mají, kromě dříve ohlášených PlayStation 4 a arkádových verzí, dorazit na jaře příštího roku.

Nově jsme se také dověděli, že se v herní soupisce postav objevila původní postava Nagoriyukiho a Leo Whitefang. Další nová hratelná postava bude ohlášena začátkem října.


Fairy Tail

Herní Fairy Tail sice již pro PlayStation 4, Switch a přes Steam pro PC vyšel 30. července (ke koupi je v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk), ale podle posledního live steamu (záznam najdete níže) 6. srpna přidá Gust prostřednictvím bezplatné aktualizace Photo Mode, ve kterém si můžete přizpůsobit oblíbence z party prostřednictvím kostýmů, přidělit jim nějakou pózů a umístit je na různá známá místa. K dispozici budou také různé filtry, rámečky, NPC, nepřátele a možnost fotit ve dne nebo v noci.

Společnost Koei tecmo také oznámila vydání placeneného obsahu v podobě těchto postav: Lyon Vastia, Levy McGarden, Lisanna Strauss a Elfman Strauss. Ke koupi budou také od 6. srpna. Sourozenci Straussovi jsou součástí jediné sady.

Ve stejný den pak ještě vyjde placené kostýmové DLC Anime Final Season, Variety a Special Swimsuit. K dispozici bude v každé sadě 16 kostýmů, celkem tedy 48 kostýmů.


Bleach: Brave Souls

Společnost KLab vydá ještě letos v létě 3D akční hru Bleach: Brave Souls ve verzi pro PC, samozřejmě přes Steam. Titul bude podporovat anglické, japonské, francouzské, tradiční čínské, zjednodušené čínské, korejské a thajské titulky.

Bleach: Brave Souls poprvé vyšla pro iOS a Android v červenci 2015 ve více než 148 zemích a regionech po celém světě a díky více než 50 milionů stažení se tvůrci rozhodli titul importovat také na PC.

Bleach: Brave Souls nabídna 3D grafiku a jednoduché ovládací prvky ve stylu akčních hack'n'lash RPG a režimy pro jednoho nebo kooperativní až pro tři online hráče online.

Fanoušci anime jistě ocení, že všechny speciální a jedinečné akce každé postavy nadabovali původní japonští dabéři anime hlasovými herci. Navíc příběh hry startuje ve chvíli, kdy se Rukia a Ichigo poprvé setkají a při plnění úkolů si znovu prožijete všechny klíčové scény.

Oblíbené postavy můžete skládat do týmů po třech. Můžete vytvořit i kombinace, které byste v původním příběhu mangy a anime nikdy neviděli. Možnosti jsou téměř neomezené!

Navíc hráči, kteří propojí své KLab ID nebo účet na Facebooku na obou platformách, budou moci hrát se stejným uživatelským účtem jak na svých chytrých telefonech tak i na počítači.

Níže se můžete podívat na oficiální trailer na mobilní verzi hry.


Disgaea 4 Complete+

Vydavatel NIS America vypustí koncem tohoto roku RPG strategii Disgaea 4 Complete+ ve verzi pro PC. K dispozici bude přes Steam a Microsoft Store a také formou Xbox Game Pass.

PC verze nabídne mimo jiné možnost tvorbu vlastních originálních map. Hráči si budou moci upravit terén, postavy a objekty, které pak mohou sdílet s ostatními uživateli. Tato funkce hry bude ale k dispozici počátkem roku 2021.

Disgaea 4 Complete+ vyšla poprvé pro PlayStation 4 a Switch 29. října 2019.


Higurashi When They Cry Mei

Kdo z vás má rád anime Higurashi When They Cry? Myslím, že se tady najde dost fanoušků. Pro ně tady mám zprávu od vydavatele D-techno a vývojářů ze studia Smileaxe, kteří oznámili nové free-to-play RPG Higurashi When They Cry Mei pro iOS a Android. Datum vydání nebylo oznámeno, ale předběžná registrace je již nyní k dispozici.

Higurashi When Cry Mei je nová hra ze série Higurashi When They Cry ni a nabídne úplně nový příběh. Titul je vyvíjen ve spolupráci s tvůrcem série Ryukishi07.

Oficiální internetové stránky najdete zde.


KonoSuba: God's Blessing on this Wonderful World! Love for this Tempting Attire

Mages. vydali úvodní filmeček k adventuře KonoSuba: God's Blessing on this Wonderful World! Love for this Tempting Attire. Jde již o druhou hru, vycházející z tét populární série a vy se níže můžete podívat na jají úvod, ve kterém zazní skadba It’s So Fine!, zpívaná interpretem tematických skladeb anime Konosuba Machicem.

KonoSuba: God's Blessing on this Wonderful World! Love for this Tempting Attire má v Japonsku vyjít na PlayStationu 4 a Switchi 24. září.


Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy

To nejlepší jsme si nechal nakonec. Koei Tecmo a Gust vydali teaser trailer (česky krásně "upoutávku na upoutávku"), první detaily a screenshoty k nově ohlášenému pokračování alchymistického RPG Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy, které se připravuje pro PlayStation 4, Switch a pro PC (vyjde pouze digitálně přes Steam). Vyjít má celosvtově koncem tohoto roku.

Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy nabídne úplně novému dobrodružství, startující tři roky po událostech z prvního Atelieru Ryza. Toto nové dynamické pokračování se točí kolem cesty Ryzy do královského hlavního města Ashra-am Baird. Budete prozkoumávat starobylé ruiny a odhalovat tajemství ze ztracených legend. Při své cestě se budete moci naučit celou řadu nových dovedností, které Ryze pomohou úspěšně vzdorovat nebezpečí a orientovat se v krajině. A taky se naučíte plavat, což vám dovolí objevit nové vodní materiály, ale také díky tomu vstoupíte do podvodních dungeonů.

Během putování se k Ryze znovu připojí její staří známí přátelé. Prvním z těchto starých společníků je potvrzena Klaudia. Tato jediná dcera rodiny obchodníků, pracovala v královském hlavním městě, ale celou dobu přemýšlela o tom, že se znovu vydá na dobrodružství s Ryzou, jako před třemi roky. K Ryze se tentokrát připojí také tajemné stvoření známé jako Fi. Toto stvoření nemluví, ale dokáže silně a výrazně projevovat své emoce. Po spojení s Ryzou ji pomáhá hledat odpovědi na skutečný význam ztracených legend.

Spolu s novými podrobnostmi o hře Koei Tecmo odhalilo první bonusy za koupit hry. Hráči, kteří si titul koupí během prvních dvou týdnů po vydání (ať už fyzickou nebo digitální kopii) získají bonusový kód za včasný nákup v podobě souboru kostýmů Classic Costume Set. A když budete mít uložená data z Atelieru Ryza: Ever Darkness & The Secret Hideout, můžete si odemknout Classic Costume Set s oblečení pro Ryzu a její přátele z předchozího titulu.

Anglické stránky hry Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy naleznete zde, ty japonské pak tady.

Anglický trailer

Japonský trailer

Gameplay - plavání pod vodou

Gameplay - horolezectví

Gameplay - použití lana

Zdroj: Atlus, Arc System Works, Koei Tecmo, NIS America, Smileaxe, Mages.,

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama