Obrázky z Test Drive: Ferrari
Novinka Obrázky z Test Drive: Ferrari

Obrázky z Test Drive: Ferrari

Michal Burian

Michal Burian

9

První tři obrázky z připravované závodní hry, která se podobná Need for Speed Shift.

Reklama

Vydavatelství Bigben Interactive nedávno oznámilo Test Drive: Ferrari pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360 na 30. března příštího roku. Od té doby se na internetu neustále spekuluje, kdo vlastně na hře pracuje.

Domněnkám ohledně Slightly Mad Studios dopomáhá i fakt, že před vývojem NFS: Shift pracoval tvůrčí celek na Project Ferrari. Vývoj ovšem musel být zastaven z právních důvodů. Je tedy dost možné, že SMS svůj starý projekt využijí a prodají ho Bigben Interactive, což by jim nemálo pomohlo, protože v současné době na tom nejsou z hlediska peněz vůbec dobře.

A co teprve ta podobnost s Need for Speed Shift, náhoda? To se nám nechce věřit.

Co od Test Drive: Ferrari očekávat? Pokud se vývoje opravdu chopí Slightly Mad Studios, můžeme očekávat spoustu vozidel značky Ferrari, včetně luxusních vozidel a formulí. Pokud navíc SMS zapojí svůj smysl pro detaily, mohli bychom se opět dočkat kvalitní závodní hry.

Níže se můžete podívat na obrázky, které se objevily na internetu. Podle všeho jde o rozpracovanou verzi, jež potřebuje ještě hodně péče. Rovněž nezapomeňte na dnešní první "záběry".

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama