Obsahová aktualizace A Glitch in the Frontier pro Titanfall 2 dorazí 25. dubna
Titanfall 2 Novinka Obsahová aktualizace A Glitch in the Frontier pro Titanfall 2 dorazí 25. dubna

Obsahová aktualizace A Glitch in the Frontier pro Titanfall 2 dorazí 25. dubna

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Zahrne jednu novou mapu pro standardní herní módy, další mapu pro mód Live Fire, novou frakci, herní mód nebo animaci popravy nepřítele.

Reklama

Vývojáři z Respawnu očividně nehodlají zpomalit, a tak chrlí stále další a další bezplatný obsah Titanfallu 2. Už 25. dubna vyjde nová aktualizace a zároveň bezplatný přídavek A Glitch in the Frontier. Hráči se tak mohou těšit hned na několik obsahových novinek.

A Glitch in the Frontier se pochlubí zejména novou mapou Glitch. Podle slov tvůrců je Glitch „středně velká mapa navržená pro režimy s úkoly a inspirovaná domovskou planetou Harmony kapitána Lastimosy. Prostředí dominují vertikální spády a dlouhé klikatící se cesty ideální pro nepřerušovaný běh po zdech napříč mapou.”

Na své si přijdou i příznivci nedávno přidaného módu Live Fire. Ten se také dočká nové mapy, pro změnu nazvané Deck. „Stísněné vnitřní prostory, exponovaná nádvoří a ostražití droni kroužící nad hlavami. Možná narazíte na jednu nebo dvě jednotky M.R.V.N...”

Tím ale novinky, které dorazí spolu s další aktualizací, nekončí. Tvůrci chystají přidají nebo změní ještě následující:

nová frakce M.R.V.N. (roboti se smajlíky na hrudi)nový herní mód Marked for Death - tento režim bude při vydání aktualizace Glitch in the Frontier zařazen mezi oblíbené (Featured)aktualizace hlavní nabídky - tvůrci upravili hlavní nabídku a představí nový vzhled a dlaždice pro novinky a další obsahzvýšení maximální gen úrovně (obdoba prestige) - nyní se můžete dostat až na úroveň 100nové ikony genu pro vaše vizitky - jednu novou obdržíte za každých dosažených 10 genůmožnost vybrat si u titánů mezi běžnými popravami a těmi, které patří Prime verzi (placená, avšak čistě kosmetická proměna vzhledu, zvuků a animací titána)nová poprava: Get to the Point (Pulzní čepel)mód Live Fire přidán do možností zakládání soukromé hry

Jako vždy je veškerý zmíněný obsah (s výjimkou Prime titánů) k dispozici zdarma pro všechny majitele Titanfallu 2. Navíc jsme se dočkali nového traileru, v němž některé novinky spojené s aktualizací A Glitch in the Frontier uvidíte v akci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama