Obtížnost Hitmana potěší nejen hardcore hráče
Novinka Obtížnost Hitmana potěší nejen hardcore hráče

Obtížnost Hitmana potěší nejen hardcore hráče

Michal Burian

Michal Burian

11

Hitman: Absolution nabídne speciální obtížnost pro veterány série a odmění hráče, kteří hráli předešlé díly.

Reklama

Dánské studio IO Interactive prozradilo, že ve hře bude speciální achievement, který získají jen velmi zkušení hráči. Jde o odměnu stealth assassin.

"Abyste tuhle odměnu získali, budete muset řešit problémy chytrým způsobem a nepozorovaně eliminovat nepřátele. Je to mnohem složitější," prozradil hlavní producent Hakan Abrak.

Jedním takovým příkladem může být část hry, kdy se Agent 47 plíží kolem knihovny a potichu musí eliminovat policejní jednotky, zamaskovat se a nepozorovaně se vydat na další cestu.

Abrak se dále podělil o informace související se speciálními odměnami pro opravdové fanoušky série Hitman. Nechtěl však zacházet do detailů, a tak se pouze nechal slyšet, že Absolution nabídne spoustu nových funkcí, které ovšem nebudou mít tak drastický dopad na samotnou hratelnost – měli bychom se tedy dočkat klasického Hitmana v novém kabátku, s novými funkcemi a především s novým příběhem.

"Máme ve hře různé obtížnosti. Ujišťujeme hardcore hráče, že je postavíme před opravdovou výzvu a opětovné hodnoty, pokud budou chtít získat všechny odměny a především dokončit stealth assassin."

"Hardcore obtížnost potěší i ty nejnáročnější fanoušky. Víc vám k tomu nemohu v současně době říci," dodal Abrak pro britský EG.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama