Očekávaná mimozemská PS VR střílečka Farpoint vyjde v květnu
Farpoint Novinka Očekávaná mimozemská PS VR střílečka Farpoint vyjde v květnu

Očekávaná mimozemská PS VR střílečka Farpoint vyjde v květnu

Michal Burian

Michal Burian

Jeden z nejočekávanějších titulů pro PlayStation VR.

Reklama

PlayStation VR je vskutku zajímavé herní zařízení, které vám ukáže hry z úplně jiného úhlu pohledu. Jde o první generaci virtuální reality na konzoli PlayStation 4, což znamená, že jsou některé nedostatky pochopitelné a dají se odpustit. Pro mně samotného je do dnes záhadou, že PS4 vůbec VR zvládá, na PS4 Pro vypadají hry o něco lépe. Sony se daří i v prodejích, dnes se pochlubila, že se prodalo přes 900 tisíc kusů.

O tom ale dnešní novinka není. Dnes se zaměříme na first-person střílečku Farpoint, která se řadí mezi nejočekávanější tituly pro PlayStation VR. Hra byla odhalena loni v červnu na E3 v Los Angeles a světlo světa spatří již 16. května 2017. Ve stejný den se začne prodávat i speciální ovladač ve tvaru samopalu - PlayStation VR Aim Controller. Pokud si ho koupíte, vychutnáte si nejen tuhle střílečku, ale i další hry. Cena tohoto ovladače je stanovena na 80 dolarů.

Farpoint hráče zavede na nepřátelskou mimozemskou planetu. Po ztroskotání na nezmapované mimozemské planetě budete mít k dispozici jen základní výbavu, která vás musí udržet naživu. Vašim úkolem je najít havarovanou vesmírnou stanici, zvanou Pilgrim, a spolu s její posádkou se dostat domů. Abyste uspěli, budete se muset naučit pracovat s celým arzenálem primárních a sekundárních zbraní, prozkoumat okolí a odhalit tajemství pozoruhodné anomálie, která vás na této planetě uvěznila.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama