Očekávaná strategie Victoria 3 unikla na internet
Novinka Očekávaná strategie Victoria 3 unikla na internet

Očekávaná strategie Victoria 3 unikla na internet

Jan Urbančík

Jan Urbančík

4
Platformy Windows PC

Nejprve jen gameplay záběry, nyní už i hratelná betaverze.

Reklama

Už je tomu skoro rok, co byla oznámena grand strategie Victoria 3 od společnosti Paradox Interactive. Konečně tak došlo na vytoužené pokračování, po kterém fanoušci volali už spoustu let. Druhý díl totiž vyšel v roce 2010. Od představení trojky autoři pravidelně zveřejňovali vývojářské deníčky, ale k nějaké podrobné ukázce hratelnosti zatím nedošlo. Vše se však změnilo v posledních několika dnech.

Na sociálních sítích se totiž začala šířit videa pocházející z Victorie 3. Za únikem zřejmě stojí jeden z beta testerů, který už má hru k dispozici. Některá videa byla samozřejmě smazána, ale jiná ještě stále zůstávají. Ostatně jak se říká, co je jednou na internetu, už z něj nikdy nezmizí.

Únik záběrů by ale nebyl tím nejhorším, zdrcující zpráva pro vývojáře přišla až dnes. Mnozí hráči například na Redditu totiž tvrdí, že už hra unikla úplně celá a na internetu je ke stažení hratelný build. My vás na něj samozřejmě odkazovat nebudeme a rozhodně nedoporučejeme uniklé soubory stahovat už jenom kvůli tomu, že pochází z neznámých zdrojů a potenciálně mohou být nebezpečné pro váš počítač.

Oficiální datum vydání Victorie 3 zatím neznáme, hra každopádně míří na PC, a to nejenom na Steam, ale také do předplatného PC Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama