Age of Mythology Novinka Očekávaný návrat série Age of Mythology nabídne oficiální českou lokalizaci

Očekávaný návrat série Age of Mythology nabídne oficiální českou lokalizaci

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

K dispozici je nová ukázka a několik obrázků.

Reklama

Koncem uplynulého týdne jsme se prostřednictvím výročního streamu dozvěděli nové informace o budoucnosti sérií Age of Empires a Age of Mythology. V případě první zmíněné série došlo k představení nového rozšíření pro definitivní edici druhého dílu, o kterém jsme vás blíže informovali v samostatné novince.

Stranou ale nezůstal ani v říjnu roku 2022 ohlášený návrat značky Age of Mythology, která na nový díl čeká už více než 21 let. Titul s názvem Age of Mythology: Retold představuje výrazně vylepšenou, rozšířenou a přepracovanou původní verzi z roku 2002. Nově jsme se dozvěděli, že hra vyjde někdy v průběhu letošního roku na PC i Xbox Series X/S. Jelikož se jedná o počin vznikající pod hlavičkou Xbox Game Studios, tak je samozřejmostí také příchod do Game Passu.

Kromě výše přiložené ukázky, která láká na vylepšené modely vybraných jednotek, si můžete níže prohlédnout několik premiérových obrázků přímo ze hry. Čerstvě zveřejněná karta hry na Steamu zároveň odhalila, že Age of Mythology: Retold nabídne oficiální českou lokalizaci ve formě titulků a rozhraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama