Ochutnávka dvou levelů z Unravel pro předplatitele EA
Unravel Novinka Ochutnávka dvou levelů z Unravel pro předplatitele EA

Ochutnávka dvou levelů z Unravel pro předplatitele EA

Michal Burian

Michal Burian

9

S placenými účty EA Access a Origin Access si budete moci vyzkoušet dvě úrovně z této logické plošinovky <strong>+ jak si doma vytvořit Yarnyho</strong>.

Reklama

Společnost Electronic Arts oznámila, že logická plošinovka Unravel bude v placených programech EA Access (Xbox One) a Origin Access (PC) k vyzkoušení od 4. února letošního roku, plná verze potom vyjde 9. února ve verzích pro PC, Xbox One a PlayStation 4.

EA hráčům umožní projít si první dva levely z Unravel, budete je moci hrát pořád dokolečka po dobu 10 hodin.

EA Access je dostupné pro všechny hráče s konzolí Xbox One za 99 Kč měsíčně, respektive 599 Kč při objednání na celý rok. Origin Access byl spuštěn včera a zatím je dostupný pouze v Severní Americe, Kanadě a Německu. Pro náš region by měl být přístupný již brzy.

Připomeňme, že od 18. února bude k vyzkoušení střílečka Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 a 10. března potom EA Sports UFC 2.

Zároveň vyšel deníček, který ukazuje, jak si doma každý může vytvořit hlavního hrdinu Yarnyho. Vše vám krok za krokem ukáže kreativní ředitel Martin Sahlin. Pokud chcete spíše obrázky, zamiřte na oficiální stránky, jde je návod také.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama