Ochutnejte úvodní minuty Battlefield: Hardline
Novinka Ochutnejte úvodní minuty Battlefield: Hardline

Ochutnejte úvodní minuty Battlefield: Hardline

Michal Burian

Michal Burian

2

Podívejte se na necelých 40 minut z prologu a první epizody.

Reklama

Článek obsahuje spoilery z prologu a první epizody kampaně Battlefield: Hardline.

Od minulého týdne si předplatitelé EA Access na konzoli Xbox One mohou stáhnout plnou verzi Battlefield: Hardline, která jim dovolí zahrát si prolog a první epizodu (z celkových deseti) ze singleplayerové kampaně, stejně tak si vyzkoušet všechny mapy a módy v multiplayeru. EA Access verze je otevřena na 10 hodin, jakmile překročíte tento čas, tak se vám zamkne.

V kampani se vžijete do Nicka Mendozy, mladého detektiva, který nastupuje na miamské policejní oddělení a seznamuje se se svým novým parťákem, detektivem Stoddardem. Hned první den v novém okrsku neproběhne podle plánu. Z obyčejné rutiny se vyklube přestřelka v pokoji a vše vede k mnohem závažnějšímu problému. Ten budete muset rozlousknout, ať to stojí, co to stojí.

Sám jsem si kampaň vyzkoušet, díky EA Access, a musím konstatovat, že jsem si připadal jako na houpačce. Nejprve se dostavila euforie poté, co jsem zažil přestřelku v malém pokoji, který byl poté celkem pěkně zdemolovaný, a pronásledoval jsem zločince v autě. Tyhle dvě části bych označil za vcelku povedené, zejména tu přestřelku. Úvod první epizody ale už tak slavný není, dlouhá jízda v autě s novou kolegyní je nudná a moc tomu nepomáhá ani následovné plížení v postranních uličkách, abyste zatkli místního kriminálníka, jenž s vámi později bude spolupracovat.

Třetí část je opět akčnější a dost při ní můžete využít odznak. I když v tomto případě nechápu, proč se zločinec vzdá, když vytáhnete odznak. Je přece jen ozbrojen a často není sám. Nebudu se v tom raději šťourat, zážitek z hraní mi to nezničilo a posuneme se dál. Nejlepší dojem na mě udělala poslední část z první epizody, kdy musíte kolegyni přidržovat krvácející ránu na rameni a přitom střílet revolverem po nepřátelích, kteří postupně chodí do domu. Atmosféra v tomto případě byla skvělá - kulky prolétající zdmi, špatná viditelnost a zřícení lustru, jako v hollywoodských filmech, u nichž se mimochodem vývojáři inspirovali.

Na střední obtížnost se nezdá, že by nepřátelé byli kdovíjak chytří, ale věřím, že ve větším počtu dokáží zatopit. Po grafické stránce Battlefield Hardline ostudu neudělá, efekty nešetří a celkově bych řekl, že tohle spojení může nakonec fungovat. Zejména v pozdějších fázích kampaně, kdy je nám slibovaná větší volnost, různé zbraně a vybavení.

Na prolog a první epizodu se můžete sami podívat:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama