Od 20:00 stream Kingdom Come přímo od Warhorse
KC: Deliverance Novinka Od 20:00 stream Kingdom Come přímo od Warhorse

Od 20:00 stream Kingdom Come přímo od Warhorse

Martin Cvrček

Martin Cvrček

110

Ještě před koncem kampaně na Kickstarteru bude Warhorse živě streamovat nejméně třicetiminutovou ukázku z vývojové verze Kingdom Come: Deliverance <strong>+ se Star Citizen sdílí technologie, dva nové obrázky a odhalení posledního stretch goalu</strong>.

Reklama

Do konce kampaně Kingdom Come: Deliverance na Kickstarteru zbývají poslední dva dny, což je ideální doba pro další velké promo. Warhorse po celou dobu zásobovalo své fanoušky velmi dobře zpracovanými videi, kde vždy prozradilo něco zajímavého. To nejpikantnější si však tvůrci nechali na samotný konec.

Dnes ve 20:00 bude Warhorse ze svého pražského studia živě streamovat zhruba půlhodinovou ukázku z rozpracované verze nadějného středověkého realistického RPG Kingdom Come: Deliverance. Půjde o demo, které ukazovali vydavatelům. Nezapomeňte se tedy po hokeji vrátit na Zing.cz a sledovat stream.

Aktuálně má Kingdom Come na Kickstarteru vybráno přes 883 tisíc liber. Hranice 900 tisíc je tedy na spadnutí.

Kromě streamu bylo dnes oznámeno, že Warhorse Studios bude sdílet technologie s Chrisem Robertsem (oba týmy využívají CryEngine), který je úspěšným vývojářem Star Citizen a rovněž obdivovatelem a podporovatelem Kingdom Come: Deliverance.

Chris tvrdí, že ho Kingdom Come velmi zaujalo a líbí se mu technologie umožňující velké přizpůsobení postav prostřednictvím jednoduchého systému. Kontaktovat proto Warhorse studio, aby se s nimi dohodl na spolupráci a vzájemně si oba týmy mohli vyměňovat technologie, zkušeností a triky. Nějaké přizpůsobení se tak objeví i ve Star Citizen.

Také došlo k odhalení posledního stretch goalu. Pokud Warhorse stihne vybrat rovný jeden milion liber, dočkáme se v Kingdom Come psa jakožto společníka, který vás bude všude následovat, pomůže v boji nebo při lovu a bude vás varovat před nebezpečím, když bude vaše postava spát. Se psem by také měly souviset nějaké nové questy.

Aby toho nebylo málo, do Warhorse dorazily devkity Xbox One. To v podstatě znamená, že vývoji na nové konzole už nic nebrání. Sony i Microsoft schválili koncept hry, což kromě dodání devkitů znamená, že Warhorse může na konzolích Kingdom Come vydat bez klasického vydavatele, minimálně v rámci digitální distribuce. Krabicové verze jsou zatím ve hvězdách, stejně jako případné vydání alpha a beta verze. Alpha bude určitě pro Windows, beta kromě Windows i pro Mac a Linux. Zda se jedna z verzí objeví i na konzolích, to očividně neví ani Warhorse.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama