Od 4. listopadu si to můžete rozdat v BlazBlue: Central Fiction
Novinka Od 4. listopadu si to můžete rozdat v BlazBlue: Central Fiction

Od 4. listopadu si to můžete rozdat v BlazBlue: Central Fiction

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Evropský start hry je pouze tři dny po vydání v Severní Americe.

Reklama

Teprve nedávno jsme se dověděli, kdy má bojovka BlazBlue: Central Fiction vyjít v Severní Americe a už je tady PQube se zprávou ohledně vydání hry pro PlayStation 4 a PlayStation 3 v Evropě. To nakonec padlo na 4. listopadu.

Předobjednávkou hry u některých prodejců (u nás zatím hru nikdo nenabízí), dostanete navíc osm exkluzivních pohlednic s důležitými scénami z příběhového scénáře bojovky BlazBlue: Central Fiction.

Paradoxně ještě před oznámením termínu vydání šlo předobjednat hru ve speciální Azure edici u RICE Digital. Za 69,99 £ pro PlayStation 4 nebo za 59,99 £ pro PlayStation 3 zde dostanete kopii hry pro PS4 nebo PS3, 100 stránkový artbook se speciální kolekcí uměleckých děl archivu BlazBlue (od Calamity Trigger, přes Continuum Shift, Chrono Phantasma až po Central Fiction), oficiální soundtrack BlazBlue Song Interlude III, Noel Vermillion Nendoroid Petit (figurka, vytvořená pod dohledem tvůrce BlazBlue Toshimichiho Mori) a to vše v krabici s exkluzivními kresbami, vytvořenými pro tuto edici.

BlazBlue: Central Fiction je vyvrcholením aktuálního příběhu z posledního arku BlazBlue a také má jít o finální verzi této bojové hry. Je také nejobsáhlejším titulem v sérii, protože obsahuje více než 30 hratelných postav, nové herní mechanismy, 30 hodinový příběhový režim a přes 60 různých arén.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama