Psychologický horor Raging Loop vyjde i na PC
Novinka Psychologický horor Raging Loop vyjde i na PC

Psychologický horor Raging Loop vyjde i na PC

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC

Tajemný vizuální román dorazil na konzole, ale těšit se mohou i PC hráči.

Reklama

Kdysi dávno byla hora u vesnice Yasumizu domovem pěti strážců zvířat. Někteří z vysničanů ale doufají, že během připravovaného svátku zdědí jejich moc. A do této oblasti přijíždí mladík jménem Haruaki Fusaishi, který se hodlá zapojit do místních tradičních oslav, známých prostě jako Svátek. Jenže mezi vesničany se skrývá vlkodlak, který přísahal, že se pomstí úplně každému.

Haruaki Fusaishi se postupně ocitne uvězněný v nekonečné smyčce osudu, ze které nemůže uniknout. S vědomím vlastního konce ale může využít všech znalostí, získaných ještě před svými tragickými úmrtími. Pomoci mu mají schopnosti zvířecích strážců. Vlci sice každý den zabijí jednu osobu, ale had dokáže rozeznat, kdo je vlk a kdo člověk. Pavouk dokáže ochránit jednu osobu před vlky. Opice jsou dvě a navzájem se znají a nakonec je tady vrána která ví, jestli mrtvola patřila vlku nebo člověku. To jsou informace, se kterými musíte počítat.

Konzolová verze psychologického hororového vizuálního románu Raging Loop je už v těchto dnech k dostání, ale na PC se prostřednictvím Steamu dostane až 5. prosince. Pak i zde si budou moci hráči vychutnat vzrušující odlehlou japonskou vesnici Yasumizu, kterou obklopuje hustá mlha a každému brání v odchodu. Navíc se vrátit starověcí bohové, aby lovili jednoho vesničana po druhém.

K odhalení vraha budete muset možnosti lehce srozumitelného vývojového diagramu. Budete moci přeskočit příběhové sekvence a vybrat další akce, abyste viděli další možné následky rozhodnutí a dozvěděli se více motivaci jednání postav. Smrt tak může být odměněna novou klíčovou informací, která vám nabídne přístup k novým možnostem a přiblíží vás k nalezení identity vraha.

Zdroj: PQube

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama