Od Killzone k detailnímu otevřenému RPG s exotickými tvory
Novinka Od Killzone k detailnímu otevřenému RPG s exotickými tvory

Od Killzone k detailnímu otevřenému RPG s exotickými tvory

Michal Burian

Michal Burian

5

Právě takovou hru mají připravovat Guerrilla Games pro PlayStation 4.

Reklama

V dílnách Guerrilla Games ji nějaký ten pátek vzniká zbrusu nová značka, která by se měla postarat o nezapomenutelné zážitky na konzoli PlayStation 4 od Sony. K oznámení by mohlo dojít za necelé dva týdny v Los Angeles během tiskové konference vydavatele na E3.

Pokud se vám nechce čekat, tak insider Shinobi602 zveřejnil první informace. Než se na ně podíváme, tak vám připomenu, že Shinobi602 před časem jako první odhalit odložení The Order 1886 a v minulosti se postaral o mnoho zpráv, které se nakonec potvrdily. Díky tomu má v herním průmyslu velmi dobrou pověst.

Shinobi602 tvrdí, že tvůrci Killzone pracují na open-world RPG, které je zasazeno do svěžího prostředí plného podivných exotických tvorů, včetně dino robotů.

Jednou z hlavních postav by měla být žena s červenými vlasy. Není úplně jisté, zda půjde o hlavních protagonistku, za kterou budeme hrát nebo pouze o charakter, který promluví do příběhu.

Sony prý novou IP plánuje vydat na podzim příštího roku, letos bychom se měli dočkat teaser traileru a detailnějšího představení až v nadcházejícím roce.

*Nahoře obrázek z Killzone: Shadow Fall.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama