Odhalen herní mód Crosshair do Battlefield Hardline
Battlefield 4 Novinka Odhalen herní mód Crosshair do Battlefield Hardline

Odhalen herní mód Crosshair do Battlefield Hardline

Jan Kalný

Jan Kalný

9

Nějaký Rescue vem čert. Do Battlefield Hardline se dostane několik dalších herních módů a jedním takovým bude nově odhalený kompetitivní mód Crosshair.

Reklama

Pokud vás v Battlefieldu nudí rádoby bombastické honičky a výbuchy, které vypadají jako by utekly z nějakého hollywoodského akčního filmu, nově odhalený mód Crosshair vám přijde k chuti. Na první pohled to totiž vypadá, jako by se tvůrci praštili do hlavy a zapomněli, že Battlefield není Counter-Strike.

Crosshair totiž postaví do hry 10 hráčů, kteří se rozdělí do dvou týmů. Na policisty a zloděje. Týmy budou na opačných stranách mapy a během tří minut je cílem vyhladit druhý tým. A jak správně tušíte - respawn tu není a nebude. Kromě toho bude jeden z policejních hráčů hrát za VIP osobu, kterou musí policisté eskortovat. Pokud VIP zemře, druhý tým vyhrává.

Žádná vozidla by neměla být na mapě dostupná a tak je důležité si hlídat úplně vše a nezáleží na ničem jiném, než na tom, jak se ve hře vyznáte a jak dobře umíte střílet. V běžné hře například slouží granáty spíše jen jako efektní bonus do přestřelky - tady můžou zachránit život celému týmu. VIP ovšem není jenom na obtíž. Nejen, že se může sám bránit (ačkoli to není nejlepší nápad), ale také může policisty dovést k těžkým zbraním, které můžou rozhodnout o vítězství a prohře.

Tak či onak jde ale o zajímavý nápad a přinejhorším jde i o fajn rozptýlení od původní hry. Tvůrci navíc doufají, že se mód uchytí i na eSports scéně. A kdo ví, na škodu by to nebylo.

A těm, kterým se tenhle nápad nelíbí, těm uděláme radost jinak. Ode dneška do 25. ledna je totiž v Battlefield 4 k dispozici komunitní mise, její cílem je nahrát dvě miliardy bodů v módu Rush. A jako odměna? Co jiného než Heist v druhé betě Battlefield Hardline. Pokud se totiž povede úkol splnit, tak si v betě Battlefield Hardline, která ještě nemá stanovené datum, budeme moci zkusit znovu i Heist, který původně součástí bety být neměl. Teď jen doufat, že dvě miliardy nejsou pro komunitu Battlefieldu tak moc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama