Odhaleni první dva noví Titáni z Titanfallu 2
Titanfall 2 Novinka Odhaleni první dva noví Titáni z Titanfallu 2

Odhaleni první dva noví Titáni z Titanfallu 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2

Tentokrát navíc dojde i na multiplayerové herní módy, v nichž nebudou vojáci ovládaní umělou inteligencí.

Reklama

Plnohodnotné odhalení Titanfallu 2 máme za sebou, a tak mohou začít prosakovat další detaily. Zatím tu máme ukázky dvou nových Titánů a zároveň potvrzení toho, že se nevrátí Titáni z původní hry. Včerejší oznámení šesti nových Titánů tedy znamená, že Titanfall 2 nenabídne tři staré plus šest nových, ale jen šest nových Titánů.

Jedním z nich je Scorch a jeho primární útočnou i obrannou zbraní je oheň. Dalším Titánem je Ion, pro změnu zaměřený na používání laserů. Resp. zaměřená. O Scorchovi mluví tvůrci v mužském rodě, zatímco o Ion v ženském, což naznačuje, že Titáni budou mít určitou osobnost.

Také došlo na odhalení tří schopností Pilotů, tedy postav hráčů. Grapple vám umožní dostat se rychle na vyvýšená místa přitáhnout si protivníky za pomoci lana, Pulse Blade je smrtící zbraň vybavená sonarem, který dokáže odhalit nepřátele poblíž, a Holo Pilot je možnost promítnout na bojiště obraz vaší postavy replikující její poslední pohyb.

Vince Zampella z Respawnu navíc potvrdil, že tentokrát dojde i na herní módy, které se zcela obejdou bez vojáků ovládaných umělou inteligencí. Ti byli v případě prvního Titanfallu všudypřítomní a jednak fungovali trochu jako creepové z MOBA her, jednak sloužili jako kulisa pro navození dojmu živějšího bojiště.

Ukázky postav Pilotů

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama