Odhaleny české názvy přídavků pro Zaklínače 3
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Odhaleny české názvy přídavků pro Zaklínače 3

Odhaleny české názvy přídavků pro Zaklínače 3

Michal Burian

Michal Burian

4

Srdce z kamene a O víně a krvi.

Reklama

Filip Ženíšek, lokalizační manažer v Comgadu, na svém osobním Twitteru odhalil české názvy připravovaných expanzí Zaklínače 3 (informovali jsme včera v bleskovkách). Jak se dalo očekávat, oficiálně ponesou u nás názvy Srdce z kamene a O víně a krvi.

Připomeňme, že půjde o placené datadisky. Srdce z kamene vyšle Geralta na nové desetihodinové dobrodružství do divočiny Země nikoho a do ulic Oxenfurtu, a to kvůli dokončení tajemného kontraktu pro muže známého jako Man of Glass (v překladu nejspíš Skleněný muž či člověk).

Druhý datadisk s názvem O víně a krvi bude ještě větší. Herní doba se má pohybovat okolo dvaceti hodin a zavede nás do zcela nového regionu země Toussiant, která je známá produkcí vína. Zde na Geralta čeká prastaré krvavé tajemství, které se skrývá za atmosférou pohody a rytířských rituálů.

Rozšiřující kupon (Expansion pass), který zahrnuje oba dva datadisky, vás vyjde na 24,99 euro. Alespoň tedy na Steamu, na gog.com můžete vidět cenu 26,49 euro, nicméně po koupi vám CD Projekt strhne 3,60 euro. Pokud opravdu nabídnou oba datadisky dohromady herní dobu blížící se třiceti hodinám, myslím, že cena pohybující se okolo 25 euro je víc než přijatelná.

Závěrem ještě jedno upozornění, pokud si koupíte krabicovou verzi Zaklínače 3, tak datadisky budou kompatibilní pouze s gog.com. To znamená, že si je nebudete moci koupit na Steamu, respektive budete, ale nepůjdou vám. Ty na Steamu jsou určeny výhradně pro Steam verzi Zaklínače 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama