Odhaleny další cíle Kingdom Come
KC: Deliverance Novinka Odhaleny další cíle Kingdom Come

Odhaleny další cíle Kingdom Come

Michal Burian

Michal Burian

88

Za další peníze může být hra obohacena o in-game výuku boje s podrobným instruktážním videem. Za překonání hranice 900 tisíc liber bude speciální turnajový mód.

Reklama

Nadějné středověké RPG Kingdom Come: Deliverance vybralo na Kickstarteru v současné době přes 667 tisíc liber (22 104 380 korun). Hranice 700 tisíc liber (23 198 000 korun) tak bude brzy prolomena, což znamená využití nejmodernějších technologií pro zachycení pohybu těla, animací tváří i samotného nahrání dabingu. Kvalita by měla být stejná ne-li lepší jako v Ryse od Cryteku.

Warhorse Studios neváhalo a odhalilo další dodatečné cíle (stretch goals). Pokud se podaří vybrat 800 tisíc liber (26 512 000 korun), tak se ve hře objeví in-game výuka boje. Každý pohyb vám ukáže a vysvětlí mistr bojového umění. Bonusem pak bude podrobné instruktážní video se základní technikou boje s různými středověkými zbraněmi. Vše ve spolupráci s experty středověkého bojového umění. Na video se mohou těšit všichni, kteří na Kickstarteru přispějí minimálně 20 librami (Knight digital).

Další odměna je hodně lákavá. Za překonání hranice 900 tisíc liber (29 826 000 korun) se fanoušci mohou těšit na speciální turnajový mód s nefalšovanými středověkými turnaji. Přichystáno má být hned několik možností a módů, včetně výběru soupeře a zbraní. Vše navíc bude maximálně autentické. Turnaje budete moci využít jako trénink.

Připomeňme, že už je jisté, že ve hře bude dobová hudba, v cutscénách soundtrack od symfonického orchestru a nové questy, kde budeme hrát za ženu, jež zachránila hlavního hrdinu - mladého kováře - na samotném začátku příběhu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama