Odhaleny dva multiplayerové módy v Bulletstorm
Bulletstorm Novinka Odhaleny dva multiplayerové módy v Bulletstorm

Odhaleny dva multiplayerové módy v Bulletstorm

Michal Burian

Michal Burian

3

Máme pro vás nové informace o střílečce Bulletstorm, mj. víme o dvou multiplayerových módech a jak to bude s demoverzí či betou + nová galerie.

Reklama

Studio People Can Fly odhalilo nové informace o Bulletstorm. Nejprve jsme se dozvěděli o dvou multiplayerových módech. Jedním z těchto režimu je kooperativní Anarchy (Anarchie), což je v podstatě zápas o přežití. V módu se čtyři hráči brání vlnám nepřátel, které musí zabít efektně, aby získali co nejvíc speciálních bodů.

Druhý režim byl pojmenován Echo. Jde o singleplayerový mód bez podpory multiplayeru. V něm budete procházet kampaň bez příběhu. Úkolem je získat co nejvíc bodů, čehož dosáhnete již zmíněným efektivním zabíjením.

Hlavním cílem Bulletstorm je přimět hráče, aby nezabíjeli bez přemýšlení. V kampani i v online režimu musíte získat co nejvíc zkušenostních bodů, jež posléze vyměňujete za různá vylepšení. Za obyčejné zabití střelnou zbraní budete odměněni poměrně malým počtem zkušenostních bodů, za střelu do hlavy získáte ovšem mnohem více.

Pokud k eliminování nepřítele použijete ještě speciální hák – přitáhnete oponenta k sobě, načež ho nohou zase zpátky odkopnete a přitom ve vzduchu prošpikujete olovem – tak získáte ještě víc bodů.

Bulletstorm rozhodně není bezduchá střílečka, což se hráčům snaží tvůrci vysvětlit už pěknou dobu. Teď se k nim přidává i Adrian Chmielarz, zakladatel studia People Can Fly. Ten tvrdí, že hra nabízí plný kotel zábavy s velkým počtem možností, které se dají různě kombinovat.

A jak to bude s betatestováním nebo demoverzí? Na tuto otázku odpovídal Cliff Bleszinski z Epic Games. Dozvěděli jsme se, že nad touto otázkou dlouho přemýšlel a osobně je spíš pro betu než demo. Betatest podle něj nabízí mnohem víc, než pouhá demoverze.

"V současné době jsem spíš fanoušek bety. To znamená, že je tu stále naděje pro fanoušky Bulletstorm," dodal Cliff Bleszinski. Znamená to, že se betatestování střílečky přece jen dočkáme? Doufáme, že ano.

Bulletstorm vyjde 25. února příštího roku ve verzích pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama