Odhaleny HW nároky bety Star Wars: Battlefrontu 2
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Odhaleny HW nároky bety Star Wars: Battlefrontu 2

Odhaleny HW nároky bety Star Wars: Battlefrontu 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3

Dá se očekávat, že se v případě finální verze nebudou příliš lišit, přičemž jsou takřka shodné s nároky Battlefieldu 1.

Reklama

Otevřená multiplayerová beta Star Wars: Battlefrontu 2, která bude jako obvykle spíše časově omezenou demoverzí, se blíží. Pro všechny bude k dispozici od 6. do 9. října, přičemž ti, kteří si Battlefront 2 předobjednali nebo teprve předobjednají, budou moci hrát již od 4. října. Proto EA začíná zveřejňovat důležité informace.

Většinou jde o očekávané údaje, třeba o fakt, že se váš postup nepřenese do finální verze nebo že klienta bety stáhnete jednoduše z Originu nebo z obchodu PlayStationu a Xboxu. Součástí otázek a odpovědí souvisejících s betatestem jsou však i minimální a doporučené HW požadavky.

HW nároky se vztahují k betě, ale je dost pravděpodobné, že se ve finále nebudou příliš lišit. Kromě místa na disku a doporučeného procesoru od Intelu jsou nároky ve všech ohledech shodné s požadavky Battlefieldu 1. To by nás ale nemělo příliš překvapovat, oba tituly podle všeho pohání stejná verze Frostbite enginu. V případě Battlefieldu 1 se však nakonec ukázalo, že jsou požadavky dost přestřelené a hru je možné hladce hrát i s mnohem horším hardwarem. Snad to bude v případě Battlefrontu 2 také platit.

Minimální požadavky

OS: Windows 7, Windows 8.1 a Windows 10 (64bit) Procesor (AMD): AMD FX-6350 Procesor (Intel): Core i5 6600K Paměť: 8GB RAM Grafická karta (AMD): AMD Radeon HD 7850 2GB Grafická karta (Nvidia): Nvidia GeForce GTX 660 2GB DirectX: grafická karta kompatibilní s verzí 11.0 Požadavky na připojení k internetu: 512 kb/s nebo rychlejší Místo na pevném disku: 55 GB

Doporučené nároky

OS: Windows 10 64bit nebo novější Procesor (AMD): AMD FX 8350 Wraith Procesor (Intel): min. Intel Core i7 6700 nebo ekvivalentní Paměť: 16GB RAM Grafická karta (AMD): AMD Radeon RX 480 4GB Grafická karta (Nvidia): Nvidia GeForce GTX 1060 3GB DirectX: grafická karta kompatibilní s verzí 11.1 Požadavky na připojení k internetu: 512 kb/s nebo rychlejší Místo na disku: 55 GB

Star Wars: Battlefront 2 předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk. Kromě předčasného přístupu do bety získáte také okamžitý přístup ke star kartě Yoda's Lightsaber Mastery pro Yodu (bude možné získat i prostým hraním), dále skiny Rey a Kyla Rena inspirované filmem Star Wars: Poslední z Jediů a okamžitý přístup k upgradům lodi Millennium Falcon a stíhačce Prvního řádu. I ty lze získat prostým hraním, dostupnost skinů však zatím není známá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama