Odstartovala otevřená beta Medal of Honor
Medal of Honor Novinka Odstartovala otevřená beta Medal of Honor

Odstartovala otevřená beta Medal of Honor

Michal Burian

Michal Burian

22

Neváhejte ani vteřinu, popadněte své MRE a připravte se na čtyři dny hraní na dvou nových mapách ve stejném počtu módů multiplayeru Medal of Honor.

Reklama

Společnost Electronic Arts a švédské studio EA DICE pustili plánovanou otevřenou multiplayerovou betu válečné akce Medal of Honor. Pokud tedy máte zájem se zapojit a ošahat si MoH před vydáním, tak neváhejte a navštivte české oficiální stránky, kde se dozvíte vše potřebné – beta probíhá pouze do 7. října 2010.

Sluší se připomenout, že beta nabízí dvě mapy - Kunar Base a Shahikot Mountains a dva herní módy, konkrétně jde o Combat Mission a Sector Control.

Závěrem ještě hardwarové nároky:

Minimální HW nároky:

Operační systém: Windows XP (SP3), Vista (SP2) nebo Windows 7Procesor: Pentium D s frekvencí 3.2 GHz / Core 2 Duo 2.0 GHz / Athlon 64 X2Operační paměť: 2 GBGrafická karta: s 256 MB a nejlépe (minimálně) NVIDIA GeForce 7800 GT nebo ATI X1900DirectX: DirectX 9.0cZvuková karta: kompatibilní s DirectX 9.0cMísto na disku: 9 GBMechanika: 8x nebo rychlejší DVD mechanika

Doporučené HW nároky:

Operační systém: Windows Vista (SP2), Windows 7Procesor: QuadCore s frekvencí 2.0 GHzOperační paměť: 2 GBGrafická karta: s 256 MB a nejlépe (minimálně) NVIDIA GeForce GTX260 nebo ATI Raedeon 4870DirectX – DirectX 10Zvuková karta: kompatibilní s DirectX 10Místo na disku: 9 GBMechanika: 16x nebo rychlejší DVD mechanika

Medal of Honor vychází 15. října 2010, a to pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama