Offline režim by v NFS mohl zavést patch
Need for Speed Novinka Offline režim by v NFS mohl zavést patch

Offline režim by v NFS mohl zavést patch

Michal Burian

Michal Burian

20

Ale až v době, kdy se EA rozhodne vypnout servery.

Reklama

Letošní Need for Speed (bez podtitulu, jde o restart série) vypadá na díl, který by mohl znovu nastartovat arkádové závody od Electronic Arts. Rozmanité možnosti tuningu, otevřený noční svět, policejní honičky a pochopitelně spousta automobilů. Má to však jedno ale, které možná někdo nepřekousne. Tohle NFS bude vyžadovat neustálé připojení k internetu, včetně singleplayeru. Vývojáři z Ghost Games se to snaží okecat tím, že chtějí všem hráčům nabídnout sociální zážitek, kdy budete neustále v kontaktu se svými přáteli; lze očekávat porovnání časů v jednotlivých závodech atd. Krom toho ještě slibují časté bezplatné aktualizace s novým obsahem, aby hráče udrželi ve hře co nejdéle.

V souvislosti s nutností být připojen k internetu vás možná napadlo, co se stane, až se EA za několik let rozhodnou, že tenhle díl už není tak populární, hraje ho málo hráčů a vypnou servery. „V takovém případě by mohla přijít bezplatná aktualizace, která zavede offline hraní,“ tvrdí producent Marcus Nilsson pro PC Games. Pokud by se to nestalo, tak by NFS bylo nehratelné.

Need for Speed vyjde 5. listopadu ve verzích pro PlayStation 4 a Xbox One. PC verze byla odložena na jaro příštího roku, aby nešlo jen o pouhý port z konzolí (nebude mít uzamknutou frekvenci snímků za sekundu).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama