Oficiálně: FIFA 17 přechází na Frostbite engine
FIFA 17 Novinka Oficiálně: FIFA 17 přechází na Frostbite engine

Oficiálně: FIFA 17 přechází na Frostbite engine

Michal Burian

Michal Burian

30

První záběry z letošního ročníku fotbalu od EA Sports. <strong>Trailer uvnitř</strong>.

Reklama

Co slibují EA Sports u letošního fotbalu? Budou to zase jen klasické PR řečičky nebo se konečně dočkáme vylepšení hratelnosti, která podle mnohých hráčů dost skřípe a rozhodně nejde o realistický fotbal (otázkou je, zda něco takového měli vývojáři někdy v plánu). Na tohle vše vám odpoví první trailer. Ten se kupodivu objevil jen ve hře FIFA 16, ale díky YouTube se na něj může podívat každý.

Jisté je, že FIFA 17 přechází z Ignite enginu na technologii Frostbite (Battlefield), která má umožnit detailnější grafiku a lepší animace. Stačilo krátké video, aby fanoušci začali znovu mluvit o vylepšené kariéře, o které se dříve spekulovalo.

Zajímavé je, že hlavní hvězdnou nebude argentinský kouzelník Lionel Messi, nýbrž několik mladíčků, kteří se dostali do prestižních světových klubů - Anthony Martial z Manchesteru United, James Rodríguez z Realu Madrid, Marco Reus z Borussie Dortmund a Eden Hazard z Chelsea FC.

V traileru uslyšíte i slavného trenéra, podle mnohých jde o jednoho z nejlepších manažérů na světě. José Mourinho mluví o změně ve fotbalu. On sám trénoval Chelsea, po neúspěchu ale předčasně skončil a od nové sezóny bude mít na starost Manchester United FC.

Právě manažéři mohou být velkou součástí nového ročníku, v krátké ukázce můžete vidět trenéra, který sleduje zápas mezi celky Manchester United a Borussia Dortmund.

Bude to změna, kterou všichni chtějí?

Aktualizace: Trailer s českými titulky od EA Sports.

Plnohodnotné odhalení bude 12. června ve 22:00 na tiskové konferenci EA Play. Hra vyjde 29. září na PC, PS4, Xbox One, PS3 a X360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama