Oficiálně: V prosinci vyjde Wii U v Japonsku
Novinka Oficiálně: V prosinci vyjde Wii U v Japonsku

Oficiálně: V prosinci vyjde Wii U v Japonsku

Michal Burian

Michal Burian

3

Prodávat se budou dva modely, Basic a Premium. Datum pro Evropu se dozvíme dnes k večeru.

Reklama

Nintendo oznámilo, že konzole Wii U vyjde v Japonsku přesně 8. prosince letošního roku ve dvou různých modelech. Premium set v černém provedení nabídne flash paměť s 32 GB, zatímco Basic model v bílém provedení bude mít flash paměť 8 GB.

Součástí základního balení bude Wii U, GamePad, AC adaptér, GamePad AC adaptér a HDMI kabel. V Premium balení bude navíc stojan na Wii U a nabiječka se stojanem na Wii U Gamepad. K Premium edici navíc dostanete pozvánku do věrnostního programu Nintendo Network Premium, který vás bude odměňovat Wii eShop body za každý nákup a navíc vám vrátí 10 procent z ceny, když budete kupovat digitální verze her.

Premium bude stát 31 500 jenů a Basic 26 250 jenů. Podle aktuálního kurzu vychází cena Wii U na necelých 7700 Kč, Basic verze na 6400 Kč

Další Wii U GamePad se bude prodávat za 13 440 jenů (3265 Kč) - prozatím ale nevyjdou žádné hry, které by druhý gamepad podporovaly. Pro Controller bude stát 5000 jenů (1215 Kč).

Zároveň s uvedením Wii U na trh bude k dispozici v Japonsku New Super Mario Bros. U a Nintendo Land, a to jak v krabicové, tak i digitální verzi.

Společnost výše zmíněné informace prozradila na japonské akci Nintendo Direct, která byla naplánovaná o den dříve než ta americká a evropská. Datum a cenu Wii U pro Evropu se dozvíme dnes v 16:00 středoevropského času.

Zájemci se na akci mohou dívat na webové stránce Nintendo Direct.

Pokud se podíváme do historie, zjistíme, že konzole Wii vyšla v Japonsku 2. prosince 2006, zatímco v Severní Americe již 19. listopadu a v Evropě mezi 7. - 9. prosincem. Je tedy dost pravděpodobné, že podobné odstupy budou i u Wii U.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama