Oficiální oznámení MechWarrior Online
Mechwarrior Online Novinka Oficiální oznámení MechWarrior Online

Oficiální oznámení MechWarrior Online

Michal Burian

Michal Burian

7

Restart série MechWarrior zamíří do vod týmových multiplayerových free-to-play her.

Reklama

Po téměř dvou letech mlčení o restartu série MechWarrior se studio Piranha Games rozhodlo promluvit a oficiálně odhalilo svůj nový projekt z tohoto světa. Jde o MechWarrior Online, který vyjde v létě příštího roku exkluzivně na PC.

Podle dostupných informací bude hra čerpat inspiraci z dřívějších dílů série a odehrávat se bude z pohledu první osoby v reálném čase před invazí z roku 3050.

Hráči se budou moci připojit k hlavním frakcím a stát se žoldáky, kteří proti sobě budou bojovat v hlavním módu Conquest (čtyři na čtyři), chybět nebude ani Deathmatch.

Samotné mapy nabídnou odlišné prostředí (otevřené krajiny nebo města) i klimatické podmínky. Může se vám stát, že se na planetě blízko slunce budete potýkat s přehříváním zbraní.

MechWarrior Online, stejně jako starší díly, bude klást velký důraz na vylepšování a přizpůsobování mechů, i když tvůrci doufají, že nedojde na závody ve vyzbrojování, raději by bitvy postavily na taktizování. Opomenout nemůžeme ani různorodé stroje.

Ve hře bude přítomen i in-game obchod, jenž ovšem nebude nabízet žádné featurky, které by zvýhodňovaly hráče. Do těchto věcí (pravděpodobně kosmetických) budete moci investovat reálné nebo herní peníze.

"Je to MechWarrior kompletně z první osoby. Nejde o žádný převratný nápad. Jde o skutečný MechWarrior, což vám vysvětlíme později," řekl nadšeně Russ Bullock, president Piranha Games.

"Pokud někdo hrál MechWarrior, Call of Duty či Diablo tak nebude mít problém upravit si svého mecha podle svého gusta."

Spuštěny byly také oficiální stránky hry, kde se můžete přihlásit do bety nebo si zarezervovat jméno svého pilota.

Podle vyjádření jde tedy o stejný MechWarrior, který byl oznámen před dvěma lety. Dočkáme se grafiky jako je na screenshotech a gameplay traileru? Toť otázka…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama