Novinka Oficiální podcast The Last of Us

Oficiální podcast The Last of Us

Martin Zavřel

Martin Zavřel

Platformy PlayStation PlayStation 4

Velmi podrobné nahlédnutí pod pokličku vývoje hry.

Reklama

Pokud jste sledovali TV seriál Černobyl na HBO, možná víte, že k němu postupně vycházel také "oficiální podcast", sloužící jako vynikající průvodce tvorbou seriálu i třeba jako zdroj informací, které věci jsou přesně podle pravdy a které si tvůrci upravili. Podcast byl velmi zajímavý nejen díky hostům, ale také formátem, kdy hudba a vybrané hlášky ze seriálu navozovaly parádní atmosféru a připomínaly klíčové momenty rozebíraného díla.

Proč píšu o Černobylu? Protože nově spuštěný oficiální podcast pro hru The Last of Us se touto formulí očividně inspiroval a klíčoví tvůrci tam podrobně vypráví o tvorbě hry s působivou podporou hudby a hlášek z ní.

První dva díly si můžete bez obav pustit hned teď, jelikož se zatím věnují pouze první hře - slouží tak kromě jiného jako skvělá připomínka jejího děje i postav - přímo z úst scénáristů i klíčových herců.

Výhledově je zřejmě pravděpodobné, že se tvůrci po vydání druhé hry začnou v podcastu věnovat také jí (a možná že v budoucnu i chystanému HBO seriálu na motivy těchto her).

Díl první: "Rozbily se ti hodinky."

Díl druhý: "Čeho se bojíš ty?"

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama