Oficiální představení Homefront: The Revolution
Homefront: The Revolution Novinka Oficiální představení Homefront: The Revolution

Oficiální představení Homefront: The Revolution

Michal Burian

Michal Burian

60

Půjde o akci odehrávající se v otevřeném světě, konkrétně v Philadelphii roku 2025.

Reklama

Německá společnost Crytek spojila síly s Deep Silver a v příštím roce uvedete na trh pokračování first-person střílečky Homefront. Nepůjde ale o ledajaké pokračování, tohle poběží na technologii CryEngine a bude se odehrávat v otevřeném světě, konkrétně v Philadelphii roku 2025. Od původního Homefrontu od THQ a Kaos Studios z roku 2011 se tak bude radikálně lišit.

Odehrávat se bude čtyři roky po Severokorejské invazi do Spojených států. Celá Amerika je v troskách. Příběh se bude soustředit na narůstající odpor ve Philadelphii. Nebudeme ale hrát za žádného super-vojáka, Homefront: The Revolution se zaměří na průměrné občany, kteří mají plné zuby severokorejského režimu. Jinými slovy nečekejte od hry žádnou rychlou akci, prim bude hrát stealth taktika. Proč? Inu, vás je málo a navíc nepřítel má mnohem lepší zbraně a technologie, o kterých si odboj může nechat jenom zdát.

Členové odboje budou muset postupně rozšiřovat své řady a vytvářet nové základny, stejně tak zajistit dodávky potřebného materiálu pro lepší zbraně. Nebudete tak na nepřítele chodit přímo, ale hezky si ho obejdete nebo se ho budete snažit různými způsoby oslabit. K dispozici by mělo být i auto ovládané na dálku, které naplníte trhavinou a pošlete ho na bránu nebo skladiště.

Když už je řeč o zbraních, z hadrů budete moci vytvářet obvazy a Molotovovy koktejly. Zbraně půjdou různě vylepšovat.

Homefront: The Revolution tedy bude akce se zaměřením na stealth odehrávající se v otevřeném světě - v Philadelphii - kde se bude denní a noční cyklus nebo dynamické povětrnostní podmínky. Město je rozděleno na tři zóny. Zelená zóna je bohatá, žijí zde Korejci, zatímco žlutá zóna je domovem utlačovaných Američanů a červená zóna je nestabilní, plná krveprolití.

O multiplayeru jsme se toho zatím moc nedozvěděli, Crytek slibuje kooperaci pro čtyři hráče.

Sám jsem zvědav, jak nakonec Homefront: The Revolution dopadne. Crytek má nemalé zkušenosti, takže by to mohla být jedna z očekávaných her nadcházejícího roku. Co myslíte?

Homefront: The Revolution dorazí ve verzích pro PC, Mac, Linux, Xbox One a PlayStation 4. Na hře pracuje Crytek UK, dříve Free Radical Design - TimeSplitters, Haze nebo multiplayer pro Crysis 2 a Crysis 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama