Oficiální trailer na remake Star Wars: Knights of the Old Republic už na YouTube nenajdete
Star Wars: KOTOR Novinka Oficiální trailer na remake Star Wars: Knights of the Old Republic už na YouTube nenajdete

Oficiální trailer na remake Star Wars: Knights of the Old Republic už na YouTube nenajdete

Jan Urbančík

Jan Urbančík

6
Platformy PlayStation PlayStation 5 Windows PC

PlayStation smazal také zmínky na Twitteru, spekuluje se o zrušení.

Reklama

Je to už dva roky, co se na PlayStation Showcase objevil trailer na remake slavného RPG Star Wars: Knights of the Old Republic, za nímž původně stálo studio BioWare a vyšlo v roce 2003. Krátký teaser tehdy odhalil pouze to, že hra dorazí na PlayStation 5 i PC a pracuje na ní společnost Aspyr Media. Právě volba vývojáře vzbudila určité pochybnosti, neboť jde o studio zaměřující se především na porty, nikoli remaky.

Vývoj podle všeho skutečně příliš dobře nešel, minulý rok bylo oznámeno, že se projekt přesouvá do Saber Interactive, mateřské společnosti Aspyru (jež však sama o sobě spadá pod giganta Embracer Group). Před pár měsíci se jeden z investorů při prezentování výsledků Embraceru na stav remaku zeptal, odpověď však nedostal. A nyní přichází další znamení, které možná značí ještě něco závažnějšího než jen problémy s vývojem.

Fanoušci si totiž všimli, že z YouTube zmizel oficiální trailer z kanálu PlayStation, respektive video je nyní soukromé. Stejně tak už byste nenašli oznamovací tweet a další zmínky o hře na účtu PlayStationu. Začíná se tedy spekulovat o tom, že zahlazování stop by mohlo znamenat úplné zrušení remaku KOTORu.

Žádné oficiální vyjádření zatím nepřišlo, nicméně Embracer Group se v poslední době potýká s velkými problémy. Před pár týdny bylo zavřeno studio Volition, propouštělo se v Gearboxu a Embracer avizoval, že zavře ještě další studia. Není tedy vyloučeno, že předělávka Knights of the Old Republic je jednou z dalších obětí finančních potíží.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama