One Piece: World Seeker​ v traileru z​ Gamescom​u
One Piece: World Seeker Novinka One Piece: World Seeker​ v traileru z​ Gamescom​u

One Piece: World Seeker​ v traileru z​ Gamescom​u

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Těšit se můžete i na galerii nových obrázků.

Reklama

Po menší pauze se díky letošnímu Gamescomu vracíme k jedné z chystaných her od Bandai Namca. Společnost si u příležitosti výstavy připravila nový trailer a screenshoty k One Piece: World Seeker.

Trailer samotný začíná záběrem na Luffyho, ale v poutech. Ten je předveden před tajemnou postavu sedící na trůně Vězeňského ostrova, vznášejícího se vysoko nad mraky. Jde sice vyloženě o plovoucí pevnost, ale i když nevíme, co má dotyčný s Luffym v úmyslu, on sám vypadá víc než šťastně. Proč?

Před dvěma měsíci prozradil časopis Weekly Jump, že se ve hře ​One Piece: World Seeker​ objeví Crocodile, Kuzan a také Sakazuki. Nový trailer jde dál a představuje tři další postavy, se kterými se Luffy setká.

První z nich je Borsalino (Kizaru). Jde o admirála námořnictva a také se jedná o jednoho z nejsilnějších nepřátel Luffy a Slamáků. Ovládá sílu ovoce Glint-Glint, u nás asi známější pod původním názvem Pika Pika No Mi, která mu umožňuje ovládat a manipulovat se světlem. Dokonce se může sám na světlo přeměnit a teleportovat se. Je věrný myšlenkám Světové vlády a námořnictva a vždycky se rád pustí do boje s Luffym.

Dalším nepřítelem je admirál Issho (Fujitora). Navzdory tomu že je slepý, je velmi silným protivníkem, se kterým je třeba počítat. Navzdory tajemství, které obklopuje přesnou povahu jeho síly, umí nějak ovládat gravitaci a dokáže ovládat meteority. Fujitora se od ostatních admirálů dost liší, protože pro něj není prioritou vláda a námořnictvo, ale bezpečnost lidí.

V neposlední řadě se ve hře objeví také Rob Lucci. Člen CP-0, zpravodajské organizace přímo ovládané Světovou vládou. Jeho síla pochází z ovoce Cat-Cat (Neko Neko no Mi), která mu umožňuje přeměnit se na zvířecí zoan formu, napůl člověka a napůl leoparda. Ve hře bude Lucci správcem Vězeňského ostrova.

One Piece: World Seeker vyjde ještě v letošním roce pro PlayStation 4, Xbox One a pro PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama