Onechanbara Z2: Chaos dorazí do Evropy
Novinka Onechanbara Z2: Chaos dorazí do Evropy

Onechanbara Z2: Chaos dorazí do Evropy

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2

Stane se tak už příští měsíc. Na výběr budete mít dvě dvojice velmi vyvinutých upířích sester.

Reklama

Společnost NIS America oznámila velmi potěšující zprávu. Již příští měsíc totiž vychází v Evropě lokalizovaná verze hry Onechanbara Z2: Chaos. K mání bude od 28. srpna ve verzi pro konzoli PlayStation 4.

Onechanbara Z2: Chaos je prozatím posledním dílem krvavé zombie série Onechanbara. Odehrává se ve světě, který nabízí nejvíce sexy zombie vražedkyně, jaké jste měli kdy možnost poznat. Oproti minulým dílům teď máte na výběr dvě dvojice velmi vyvinutých upířích sester. Mezi těmito čtyřmi hratelnými postavami (Kaguru, Sayu, Ayu a Saki) můžou hráči volně přepínat i v průběhu hry.

Tvůrci si od tohoto posunu v herních mechanismech slibují vytvoření nového zážitku z hraní. Jde o prvek nazvaný Cross Merge Combination Element, který vám dovolí provést i několik útoků různými postavami najednou. Na pomoc vám k tomu bude sloužit dotyková plocha ovladače a systém zvaný jednoduše Quick Time Kill (půjde o určitou modifikaci QTE).

Proti vám totiž budou stát hordy zombií a vy se musíte postavit invazi nemrtvých. Vzduchem budou létat končetiny a všude bude stříkat krev díky velkému množství různých fyzických útoků a akrobatických manévrů hrdinek. Pokud již ale bude nával nepřátel nezvladatelný, nabídne se vám možnost transformace do podoby démona, čím zvýšíte svou sílu a rychlost. Ale bude vás to stát životní energii.

Každá ze čtyř členů takzvané "bikiny zombie čety" má své vlastní jedinečné schopnosti, a pokud budete ve svém vraždění úspěšní, odmění vás hra orby, které můžete vyměnit za modernizované zbraně a nové kusy oblečení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama