Origin Access nabízí sedmidenní bezplatnou zkoušku
Novinka Origin Access nabízí sedmidenní bezplatnou zkoušku

Origin Access nabízí sedmidenní bezplatnou zkoušku

Martin Cvrček

Martin Cvrček

16

Po dobu sedmi dnů můžete vyzkoušet všechny hry z poměrně bohaté nabídky služby založené na měsíčním nebo ročním předplatném.

Reklama

EA už nějakou dobu na Originu provozuje službu Origin Access, která je obdobou EA Access na Xboxu One. Když si ji předplatíte, což vás stojí 3,99 eur za měsíc nebo 24,99 eur za rok, máte neomezený přístup k vybrané kolekci her, 10% slevu při koupi dalších her na Originu a občas také možnost vyzkoušet si po omezenou dobu v předstihu některé nově vydané tituly.

Origin Access se nyní přidává k dalším službám založených na předplatném a umožňuje vyzkoušet celý systém po dobu sedmi dnů, a to zdarma. Až po uplynutí této doby budete muset platit, samozřejmě za předpokladu, že budete chtít Origin Acces dále využívat. Je tu ale jeden háček. Platit sice budete až po týdnu, ale pro aktivaci trialu stejně musíte zadat vaše platební údaje.

Nabídka titulů, které můžete prostřednictvím této služby hrát, každopádně není vůbec malá. Zahrnuje následující hry:

Battlefield 3Battlefield 4 Premium EditionBattlefield Hardline Ultimate EditionCrysis 2 Maximum EditionCrysis 3 Digital Deluxe EditionDead SpaceDead Space 2Dead Space 3Dragon Age: Prameny Ultimate EditionDragon Age 2Dragon Age: Inquisition Digital Deluxe EditionFIFA 15FIFA 16Mass Effect 2 Digital Deluxe EditionMass Effect 3 Digital Deluxe EditionMirror's Edge: CatalystNeed for Speed: Most WantedNeed For Speed: Rivals Complete EditionNeed For Speed Deluxe EditionSimCity Complete EditionStar Wars: BattlefrontPlants vs. ZombiesPlants vs. Zombies: Garden WarfarePlants vs. Zombies: Garden Warfare 2 Deluxe EditionThe Banner SagaThis War of MineTitanfall Deluxe EditionTorchlight 2Trine Enhanced EditionUnravel

Nutno podotknout, že nabídka sedmidenního trialu má být časově omezená, takže jestli si chcete Origin Access a výše vypsané hry vyzkoušet, radši moc neváhejte. Za zmínku také stojí, že díky této službě si můžete po dobu deseti hodin vyzkoušet Battlefield 1 a brzy bude totéž nabízet Mass Effect: Andromeda, a to ještě před vydáním.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama