Novinka Osvojte si mimozemského mazlíčka v No Man's Sky

Osvojte si mimozemského mazlíčka v No Man's Sky

Ondřej Partl

Ondřej Partl

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Nová aktualizace udělá cesty vesmírem méně osamělé.

Reklama

Pravděpodobně v historii nenaleznete lepší příklad hry s napravenou reputací, než jakým je právě No Man's Sky.

Po vlažném přijetí při vydání nám totiž autoři přinesli opravdu pěknou řádku aktualizací, které titul předělaly k nepoznání, kdy v aktuální podobě nabízí ohromnou porci vesmírné zábavy.

A skvělé navíc je, že autoři s podporou stále nekončí, kdy včera vyšla další velká aktualizace, tentokrát s názvem Companions.

Osvojte si mimozemského mazlíčka v No Man's Sky

Ta nám umožní osvojit si různé mimozemské formy života, které se stanou vašimi společníky a domácími mazlíčky, jenž je možné vyvolat téměř kdekoliv.

Tito společníci pak půjdou vycvičit k hledání a těžbě surovin, hlášení nebezpečí, ale také k obraně a útoku, tudíž se mohou stát neocenitelnou součástí vašeho cestování.

Pokud se o vašeho mazlíčka budete dobře starat, může vám snést vejce, která budete přechovávat v inkubátoru, kde se z nich po nějaké době mohou vyklubat další malí parťáci, kteří postupně budou růst.

Navíc můžete využít služeb Egg Sequenceru, umožňujícího genetické upravení těchto vajec, díky čemuž lze dostat další zajímavé druhy. Jestli jste nicméně spíše obchodník, tak s vajíčky můžete i obchodovat.

Společníky si lze také kompletně vybavit a upravit, aby vám jejich vzhled vyhovoval.

Každá z těchto "příšerek" má svou unikátní osobnost, která se postupně upravuje tím, jak si mezi sebou vytváříte pouto, jenž lze vylepšovat za pomoci hlazení, krmení či hraní s nimi. Všechny tyto změny budete pozorovat díky speciálnímu spojení, které překládá myšlenky vašich mazlíčků, a za jehož pomoci můžete s potvůrkami komunikovat.

Kromě těchto mazlíčků taktéž došlo na úpravu několika dalších aspektů hry, kdy třeba při používání komba klávesnice+myš si můžete nastavit klávesové zkratky pro rozhovory.

Také bylo umožněno ježdění na obřích tvorech a zrychleny nahrávací časy na PlayStationu 4.

PC a PS4 verze hry zakoupíte v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama