Otevřená beta Hellgate startuje za týden
Hellgate: London Novinka Otevřená beta Hellgate startuje za týden

Otevřená beta Hellgate startuje za týden

Michal Maliarov

Michal Maliarov

4

Reboot staršího sci-fi MMO Hellgate: London od studia T3 Entertainment vchází do fáze veřejné bety už 30.června.

Reklama

Kromě starých klasik nabídne především dva nové módy – PvP Duel Arena a zamořený Cow Room.

V prvním jmenovaném módu může hráč libovolně upravovat herní nastavení a pravidla ve čtyřech arénách: Abandoned Passage, Black Wall Way, Forgotten Grave a Passage of Hallucination. Hráči se zůčastní Deathmatche a musí zabít členy nepřátelského týmu.

Vedle základny každého týmu jsou k dispozici Recovery Crystals, kde si hráči mohou doplnit zdraví a štíty. Vítězný tým získává PvP body, jež může využít pro nákup schopností, zbraní a brnění. A také domácích mazlíčků.

Druhý mód - Cow Room – nabídne mapy plné infikovaných zombíků a jiných mutantů, co chrání hlavního bosse. Úkolem je zde samozřejmě všechny pokosit a přemoci záporáka, do samotné mapy se ale dostanete pouze po složení speciálního klíče. Vítězství se zde rovná unikátním předmětům a velkému počtu bodů.

Start veřejné bety, která začne 30.června letošního roku exkluzivně na PC, oslaví čtyři specifická utkání a turnaje, kde hráči mohou soutěžit o zboží a bonusy všeho druhu. Takže se připoutejte a nezapomeňte se přihlásit na oficiálních stránkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama