Outer Rim DLC pro Star Wars: Battlefront uvede do hry Greeda a Niena Nunba
Star Wars: Battlefront Novinka Outer Rim DLC pro Star Wars: Battlefront uvede do hry Greeda a Niena Nunba

Outer Rim DLC pro Star Wars: Battlefront uvede do hry Greeda a Niena Nunba

Martin Cvrček

Martin Cvrček

13

Znovu se můžeme dohadovat, jestli Han střílel první. Navíc jsme se dozvěděli o módu Extraction a nových zbraních.

Reklama

Po povrchním popisu a jednom artworku tu máme první pořádné detaily o placeném DLC Outer Rim pro Star Wars: Battlefront. Již víme, že Outer Rim nabídne nové mapy, které nás zavedou do průmyslových komplexů na Sullustu a Jabbova paláce na Tatooinu, a také nové hrdiny. Těmi jsou Greedo a Nien Nunb, takže se nedávné spekulace fanoušků založené na prvním artworku potvrdily.

Greedo je poměrně známá postava, a to především díky proslulému sporu o to, jestli v kantýně v Mos Eisley v průběhu Nové naděje střílel jako první Greedo nebo Han Solo, který Greeda zabil. V původní verzi Nové naděje střílel jako první Han, po letech však došlo k upravení scény, aby to vypadalo, že nejdřív střílel Greedo, jenže minul a Han se vlastně jen bránil. Protože někdo nemohl překousnout, že Han Solo není vesmírná obdoba Mirka Dušína, kterou by nikdy nenapadlo zastřelit bez varování nic netušícího soka.

Jméno Nien Nunb už bude známé spíš skalním fanouškům Star Wars. Dost možná si na něj ale pamatujete, jde o sullustana, který seděl v kokpitu Millenium Falcona spolu s Landem Calrissianem při útoku na druhou Hvězdu smrti ve finále Návratu Jediho. Já sám mám s touto postavou spojené hlavně vzpomínky na to, jak jsem jako kluk často přemýšlel, jestli někdo v té verzi filmu, kterou jsem měl na videokazetě, zapomněl dodělat titulky, nebo jestli tomu žvatlání divák schválně nemá rozumět.

Dá se očekávat, že Greedovy schopnosti se budou podobat Hanu Solovi, oproti tomu Nien Nunb má soudě dle velmi stručného popisu zastat úlohu snipera. Jeho předností má být možnost přesně zaměřovat nepřátele a tohle tvrzení podporuje ostřelovací puška v jeho rukou. Z kopilota ostrostřelcem, tomu říkáme kariérní postup.

Outer Rim má nabídnout i nový mód Extraction. „Rebelové přicestovali do velmi nebezpečných míst na Vnějším okraji s cílem vyzvednout cennou zásilku surovin. Teď ji musí dopravit do transportní lodě dřív, než bude pozdě. Impérium dorazilo, aby jim překazilo cestu na místo vyzvednutí,“ dočteme se na webu.

Pokud jde o nové zbraně, těšit se můžete na pušku V-10, blasterovou pistoli DT-12 a na karty Scatter Gun, Dioxis Grenade a Adrenaline Stim.

Připomínáme, že DLC vyjde v průběhu března. Ještě před tím dojde k vydání bezplatného březnového updatu, který zahrne novou multiplayerovou mapu z prostředí Endoru a survival misi zasazenou na Tatooine.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama