Oznámen Madden NFL 18 s příběhovým módem po vzoru FIFA
Madden NFL 18 Novinka Oznámen Madden NFL 18 s příběhovým módem po vzoru FIFA

Oznámen Madden NFL 18 s příběhovým módem po vzoru FIFA

Michal Burian

Michal Burian

3

Přechod na Frosbite engine znamená i příběhový mód po vzoru Cesty ve FIFA 17.

Reklama

Madden po vzoru série FIFA přešel na Frostbite engine a nabídne příběhový mód, ve kterém se stanete mladým klučinou ve světě amerického fotbalu a budete se snažit prosadit. Ve FIFA 17 to EA Sports vcelku vyšlo, tak uvidíme, jak to dopadne letos v americkém fotbalu.

V Madden NFL 18 se příběhový mód jmenuje Longshot a zaměří se na vysokoškolského quarterbacka Devina Wadea, který se chce stát velkou hvězdou, a vy budete u toho. Povedete Devina k jeho velkému snu nejen na hřišti, ale také v soukromém životě. Od FIFA 17 se má příběh lišit, vývojáři Maddenu chtějí jít svou cestou a přinést příběh, který hráče zaujme. Zatím víme o jedné změně, Devin se nedokázal prosadit do NFL, odešel a teď se vrací, aby se stal hvězdným QB.

Postavy v Longshotu si vzali na starost herci, hlavního hrdinu Devina si zahraje JR Lemon, kterému bude pomáhat jeho otec Cutter Wade (herec Mahershala Ali). Devin bude mít na hřišti velkého kamaráda, jmenuje se Colt Cruise (Scott Porter) a rádcem naší hvězdě bude Dan Marino, jeden z největších quarterbacku všech dob.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama