Oznámena ​Aragami: Shadow Edition
Novinka Oznámena ​Aragami: Shadow Edition

Oznámena ​Aragami: Shadow Edition

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Nové vydání obsahuje základní hru, všechna aktuální DLC a připravované rozšíření Nightfall.

Reklama

Studio Lince Works oznámilo přípravu vydání nové edice hry Aragami. Ponese podtitul Shadow Edition a bude určena pro platformy PlayStation 4, Xbox One a pro PC.

Aragami: Shadow Edition bude obsahovat původní základní hru, připravovanou expanzi Aragami: Nightfall a veškerý aktuálně uvolněný dodatečný obsah ke stažení. Jak základní hra, tak i všechna rozšíření podporují on-line kooperaci pro dva hráče, a to v režimu cross-platform mezi konzolemi a PC.

Aragami: Nightfall je vůbec první příběhové rozšíření této stealth akce od Lince Works. Nabídne hráčům novou kampaň, která je zasazena do období před událostmi z hlavní linie Aragami. Obsahuje nové výzvy a pro zkušené hráče složitější scénáře a také novou zásadní kapitolu do příběhu, ve které si projdete události, které vedly k probuzení Aragami. Stínoví vrazi Hyo a Shinobu v něm jdou po tajemném Alchymistovi a přivedli zpět dlouho ztraceného společníka.

Prozatím víme, že Aragami: Shadow Edition vyjde současně s uvolněním rozšíření Aragami: Nightfall, někdy „v příštích několika měsících“. Cena je stanovena na 24,99 euro a pokud už vlastníte hru ve verzi pro PlayStation 4 anebo pro PC, očekávejte před vydáním expanze ještě patch, který má „podstatně zvýšit výkon a optimalizovat“ hru.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama