Pro PS4 a PC oznámena ninja stealth hra Aragami
Novinka Pro PS4 a PC oznámena ninja stealth hra Aragami

Pro PS4 a PC oznámena ninja stealth hra Aragami

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

3

Vydavatel Merge Games připravuje také krabicovou verzi hry.

Reklama

Španělské herní vývojářské studio Lince Works se nám svou hrou Aragami bude snažit dokázat, že i v Evropě může vzniknout kvalitní hra, inspirovaná východem. Tato third-person stealth hra pro PlayStation 4 a PC byla ale původně představena pod názvem Twin Souls: The Path of Shadows. Datum vydání sice ještě neznáme, ale půjde o celosvětové uvolnění díky Merge Games, a to jak digitálně tak i v krabicové verzi.

V tiskové zprávě je také zmínka o podpoře od společnosti Sony Computer Entertainment, ale dále v textu už není sděleno, čeho se přesně týkala.

Hra je inspirována podobnými tituly jako jsou Tenchu, Mark of the Ninja nebo dokonce Dishonored. Ocitnete se v roli nemrtvého zabijáka s nadpřirozenými schopnostmi Aragamiho, který díky záhadné dívce Yamiko, povstal z mrtvých. Yamiko je nějakým způsobem spojena s Aragamiho minulostí, ale je nyní uvězněna armádou světla Kaiho, jejíž bojovníci střeží opevněnou citadelu známou jako Kyoryu. Arigami může pomocí svých nově nabytých stínových schopností manipulovat tmou a díky svému tréninku se stane nejsilnějším ninja vrahem.

Jak už bylo řečeno, jde u hry Aragami cítit vliv takové stealth klasiky jako je série Tenchu, nebo z modernějších stealth drahokamů jako je Mark of the Ninja nebo Dishonored. Znamená to, že je každá mapa otevřena a nabízí mnoho skrytých cest a způsobů, jak dosáhnout svého cíle. Nesmíte zapomenout, že jste smrtící, pouze když vás nikdo nezpozoruje, ale pokud jste odhaleni, musíte počítat s porážkou, nebo se spoléhat na své nadpřirozené schopnosti. Vždy ale musíte před splněním úkolu uvažovat velmi moudře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama