Oznámena TPS střílečka Hybrid
Hybrid Novinka Oznámena TPS střílečka Hybrid

Oznámena TPS střílečka Hybrid

Michal Burian

Michal Burian

3

Na Xbox Live Arcade se v roce 2011 objeví third-person střílečka pojmenovaná Hybrid + první informace, Teaser Trailer a artwork.

Reklama

Studio 5th Cell se do nedávna specializovala především na menší hry pro mobily, Nintendo DS a nové 3DS. Dnes však oznamují svůj nový projekt, který je kupodivu velmi ambiciózní a mohl by zaujmout nejednoho fanouška stříleček. V týmu 5th Cell totiž vzniká střílečka z pohledu třetí osoby zvaná Hybrid.

Podle dostupných informací budeme ve hře svědky války dvou znepřátelených stran. Konkrétně jde o Paladiny a Varianty, kteří se opravdu nemusí. Paladinové dokonce tvrdí, že je divné vidět skutečné lidi, zatímco druhý tábor měl prý šanci zastavit tento konflikt a ušetřit životy nevinných lidí, něco se však pokazilo a válka pokračuje...

Střílečka Hybrid prozatím vypadá opravdu zajímavě. Nicméně, stále víme opravdu málo informací a zveřejněný Teaser Trailer nám v rozlousknutí dalších faktů moc nepomůže. Budeme si tedy muset počkat, hra by se měla na Xbox Live Arcade objevit v průběhu příští roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama