Oznámena vesmírná RTS Gemini Wars
Novinka Oznámena vesmírná RTS Gemini Wars

Oznámena vesmírná RTS Gemini Wars

Michal Burian

Michal Burian

Nezávislé vývojářské studio Camel 101 představilo svou novou hru. Jde o real-time strategii Gemini Wars + galerie a teaser.

Reklama

Gemini Wars je real-time strategie, v níž se stanete velitelem loďstva ozbrojených sil Federa. Nejprve začnete pouze s malou skupinkou fregat, ke kterým postupně získáte bitevní lodě, nosiče vesmírných stíhaček a planetární základny.

Z malých bitev se rázem stanou obří konflikty, které vyžadují budování nových základen, stavění flotil, těžení minerálů a v neposlední řadě také důležitý výzkum nových technologií, včetně speciálního děla s dlouhým dostřelem určeného speciálně pro bombardování nepřátelské armády či základny.

O příběhu prozatím víme, že uplynulo desetiletí od války, která vypukla mezi Federací spojených národů a svobodnou celosvětovou Aliancí. Zdálo se, že konflikt je již zažehnán, to by se ale nesměla objevit třetí frakce a nepřevzít kontrolu nad velitelstvím lodí. Ty se okamžitě připojují do mezigalaktické války.

Gemini Wars zahrne tři unikátní frakce s různými jednotkami a strategií, epickou kampaň pro jednoho hráče se schopností ovládat flotily lodí, budovat vesmírné stanice a prozkoumávat nové planety, výzkum pro nové technologie (silnější jednotky a zbraně, mj. i upgrady) a opomenout nemůžeme ani multiplayer, jenž by měl zajistit nekonečné hraní.

Gemini Wars vyjde koncem aktuálního kalendářního roku pro PC a Mac.

Další obrázky naleznete v galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama