Oznámení kolekce The Sims 3: Sladké radosti Katy Perry
Novinka Oznámení kolekce The Sims 3: Sladké radosti Katy Perry

Oznámení kolekce The Sims 3: Sladké radosti Katy Perry

Michal Burian

Michal Burian

12

Oslaďte život Simíkům lahodnými vyhlížejícími věcičkami inspirovanými stylem zpěvačky Katy Perry.

Reklama

V červnu letošního roku vyjde ve verzi pro PC a Mac další datadisk do populární série The Sims 3. Tentokrát vznikl ze spolupráce The Sims a zpěvačky Katy Perry.

V kolekci The Sims 3: Sladké radosti Katy Perry (anglicky The Sims 3: Katy Perry’s Sweet Treats) mohou hráči osladit Simíkům život prostřednictvím lahodně vyhlížejících věciček inspirovaných stylem Katy Perry a doplnit si hru o dekorace, nábytek, venkovní objekty a samozřejmě i módu a účesy.

Se všemi těmito novými laskominkami si budou moci proměnit své domovy a čtvrti v podivuhodné cukrovinkové výtvory, kde nebudou chybět košíčkové kytary, dětská hřiště postavená ze sladkostí a stromy z cukrové vaty. Díky nové rozsáhlé kolekci oblečení a účesů budou Simíci doslova k nakousnutí.

Kolekci doplňují tři hotová místa a budovy, které pomohou proměnit svět Simíků ve stylu Katy Perry. Vezměte Simíky na koupaliště Patty’s Natural Bath se žvýkačkově růžovými lehátky a pendrekovými skluzavkami, zajděte s nimi na procházku do Bonbon Lawn Parku s hřištěm plným cukrovinkových atrakcí pro Simíky každého věku nebo je pošlete odpočívat do místní okouzlující cukrárny Cake Pleasure Dome s další fantastickou nabídkou.

Hráči se dále mohou těšit na verzi hitu Katy Perry v simíkovském jazyce „simlish“ s názvem „Last Friday Night (T.G.I.F)“, který nahrála právě pro kolekci The Sims 3 Sladké radosti Katy Perry. „‘Last Friday Night (T.G.I.F.)‘ se fakt dobře zpívá prakticky v jakémkoli jazyce, tak jsem si řekla: ‚Proč ne v simlish?‘,“ komentuje Katy Perry.

Počínaje pohovkami v podobě banánu v čokoládě až po waflové piknikové stolečky, vše v této hře dokonale vystihuje styl Katy Perry. Kompletní dojem pak dosladí lákavé oblečení a účesy, které jsou inspirovány skutečnými převleky Katy Perry ze slavnostních příležitostí, videoklipů a koncertních vystoupení a jsou pro The Sims napodobeny do nejmenších detailů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama