Oznámeni moderátoři letošní E3
Novinka Oznámeni moderátoři letošní E3

Oznámeni moderátoři letošní E3

Dominik Tománek

Dominik Tománek

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Xbox Xbox 360

Půjde o tři výrazná jména z herního průmyslu.

Reklama

E3 letos proběhne pouze online formou, ale i přesto roste seznam potvrzených zúčastněných (naposledy jsme vás informovali o Square Enix). Nově jsou potvrzení i moderátoři, kteří nás budou celou událostí provázet. Jedná se o tři známé osobnosti herního světa: Greg Miller, Jacki Jing a Alex "Goldenboy" Mendez.

Greg Miller
Greg Miller
Jacki Jing
Jacki Jing
Alex "Goldenboy" Mendez
Alex "Goldenboy" Mendez

Greg Miller je spoluzakladatelem společnosti Kinda Funny, která vytváří videa a podcasty ze světa her, filmu a komiksu. V roce 2019 Miller na jeho Twitteru sdílel email od organizátorů E3, kde mu oznámili zákaz vstupu na E3 2020 (ta nakonec stejně byla zrušena). Miller totiž poskytl svoji novinářskou kartu další osobě, k jeho smůle na to organizátoři přišli a rázně zakročili. Je však příjemné vidět, že mezi oběma stranami nepanuje zlá krev. E3 si z celé situaci udělali srandu i na Twitteru.

Oznámeni moderátoři letošní E3

Role moderátorky se ujme i televizní reportérka Jacki Jing, která v minulosti moderovala a produkovala akce IGN. Poslední zmíněný je Alex "Goldenboy" Mendez, profesionální komentátor esportových akcí, zejména z Fortnitu, Overwatche a Valorantu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama