Oznámení remasterované GTA trilogie je na spadnutí
Grand Theft Auto Novinka Oznámení remasterované GTA trilogie je na spadnutí

Oznámení remasterované GTA trilogie je na spadnutí

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

21
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Mluví se o konkrétním datu vydání a platformách.

Reklama

Po srpnových spekulacích ohledně chystané remasterované GTA trilogie se k nám nyní dostávají další indicie, které téměř s jistotou dokazují, že se opravdu jedná o reálný projekt, jehož výsledkem by měly být vylepšené verze GTA III, GTA Vice City a GTA San Andreas.

Výraznou stopu přinesla už poněkolikáté jihokorejská ratingová organizace, která do své databáze přidala titul Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition. Kromě samotného názvu se na kartě hry uvádí, že je nepřístupná mládeží a stojí za ní vydavatelství Take Two Interactive.

Vše tedy vypadá reálně. Ostatně právě úniky ze stejné ratingové databáze měly už dříve za následek odhalení různých her či portů. Další střípek do pomyslné skládačky navíc přidal magazín Kotaku, který přinesl už prvotní informace o existenci remasterované GTA trilogie.

Kromě potvrzení výše popsaného přichází Kotaku s vlastními informacemi. Podle jejich zdrojů jsme se měli remasterů dočkat již v průběhu října nebo začátkem listopadu. Nakonec však mělo dojít k lehkému posunu právě na pozdější termín v listopadu letošního roku.

Oznámení remasterované GTA trilogie je na spadnutí

Toto datum se však má týkat pouze verzí pro konzole PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series a Nintendo Switch. Hráči na počítačích a mobilech se údajně vylepšených dílů dočkají až v průběhu příštího roku.

Za vývojem má stát skotská pobočka Rockstaru se sídlem v Dundee. Pokud se informace Kotaku vyplní a nedojde k dalšímu odkladu, mohli bychom se oficiálního oznámení dočkat v nejbližších týdnech.

Těšíte se na vylepšenou trojici starších GTA?

Oznámení remasterované GTA trilogie je na spadnutí

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama