Novinka Oznámeno taktické RPG The Lamplighters League

Oznámeno taktické RPG The Lamplighters League

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Windows PC Xbox Xbox Series X|S

Nová hra od vývojářů posledních dílů Shadowrun vyjde ještě letos.

Reklama

Vývojáři ze studia Harebrained Schemes jsou především experti na hry s tahovými souboji, stojí za nejnovějšími díly videoherní sérií Shadowrun, která se inspiruje stejnojmennou deskovou předlohou. Tentokrát ale opustili sci-fi zasazení a vydali se jiným směrem.

Nová hra, která nese velmi dlouhý název The Lamplighters League and The Tower at the End of the World, byla oznámena na dnešní showcase švédské společnosti Paradox Interactive, jež titul vydává. Podíváme se do alternativních 30. let 20. století, kdy světu vládne kult zvaný Banished Court. Proti němu dosud bojovali hrdinové z Lamplighters League, jenže jak vývojáři udávají v popisku: ti nejlepší z nejlepších jsou pryč, teď je to na těch nejlepších z nejhorších. A právě nich se ujmeme.

Budeme moct ovládat celou řadu různorodých charakterů s odlišnými schopnostmi, které následně využijeme v samotných tahových soubojích. Oproti předchozím hrám od Harebrained je novinkou real-time část v podobě přípravy na souboj, kde lze prozkoumat prostředí či odstranit některé nepřátele předem.

The Lamplighters League vyjde ještě letos, míří na PC a Xbox Series X|S. Už v den vydání bude hra dostupná ve službě Game Pass. Zatím si ji můžete přidat do wishlistu na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama